DEBATT: ALEXANDER BARD VS. JAN EMANUEL (YASIN BYN, BLM, VETLANDA)

Reallokal

309tn visningar78

  Jag sätter mig ner med ALEXANDER BARD & JAN EMANUEL i ett långt samtal där dom möter varandra för första gången i en debatt. Vi pratar om YASIN BYN som står åtalad för stämpling till människorov på en annan artist. Yasin vann två priser i årets P3 Guld, borde han ens fått nomineras och vart går gränserna för censur? Vi pratar även om Alexander Bards favoritämne BLACK LIVES MATTER och vi får för första gången höra vad Jan Emanuel tycker om Bards kontroversiella tweet. Vi pratar om terrorattentatet i Vetlanda och vem som bär ansvaret för den händelsen. Vi diskuterar filosofi, ideologi, socialdemokrati och om den har glidit ifrån sitt ursprung? Jag frågar Jan om han hade kunnat tänka sig att bli statsminister och mycket mer. Samtalet brusar upp lite när Alexander Bard uttrycker sig osmart om afhaner enligt Jan Emanuel. Allt detta & mycket mer i dagens video.
  Följ mig på Instagram - @reallokal
  Följ Jan Emanuel på Instagram - @janemanuels
  Följ Alexander Bard på Twitter - @Bardissimo
  Videon är filmad utav - DAVID MIKIC - @davidmikic
  OM DU LÄSER DETHÄR GLÖM INTE ATT PRENUMERERA!

  Publicerades den 21 dag sedan

  Kommentarer

  1. Life Of Momo

   SVERIGES FETASTE SEprom KANAL JUST NU!! PRENUMERERA

   1. Star Lord

    Grabbet, *FETT* hör hemma i ett matlagningsprogram!

   2. robin issa

    @Emanuelgamer 1313 ah ok

   3. Emanuelgamer 1313

    @robin issa han är ju kompis med Eliott Malhotra

   4. robin issa

    @Emanuelgamer 1313 va

   5. Cahrl Lööw

    FACTS!

  2. niduoe stre

   3x bättre journalistik här än i SVT!

  3. Joni Salminen

   jag gillar bard . men jag älskar hur emanuel bara sitte och chillar ... m,en du som ska styra samtalet . jag tror du ska läsa på mer inför intervjuer bara för att har du mer kött på benen så kan du styra samtaletbättre och därmed bättre intervju .. men jag gillade videon

  4. Johan Skoglund

   JAN EMANUEL som statsminister 2022 !! Och ALEXANDER BARD borde ansa sin fina Mustache, så man ser läpparna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! .

  5. Cornelia Cedergren

   Kanske är lite sen men så jäääkla bra video❤️svårt att hitta sådana bra videos!!!

   1. Reallokal

    Tack för att du kollar! 🙏❤️

  6. Adam Sandstrom

   sparka din ljudtekniker bror, han har noll koll

  7. Mats Svensson

   om kola blit ok hur kör man till jobb finns fortfarande en sk myndighet

  8. Mats Svensson

   så jävla bra!

  9. bilinas mini

   Grymt bra samtal! Viktigt video för de som misstolkade bard i hans tweet!

  10. Star Lord

   *SKITBRA PROGRAM* Det är dock vinklat och fel att klippa Alexander Bards uttalande i början som ni gjort för folk kan tolka det på fel sätt! Den enda som egentligen har något att komma med är Alexander bard, han är ärlig och konsekvent. Jan Emanuel må säga bra saker, dock sådant andra redan sagt. inget vare sig originellt eller nytt. Som tidigare gammal Socialdemokrat vet jag också att man inte skall lita på Socialdemokraterna. Herr Emanuel såg till att bli förmögen på mkt av den skit som sprider sig runt om i landet. Han hade förmodligen inte varit förmögen om inte asylkaoset brutit ut. Därför har jag svårt att se att han är trovärdig. Sorry Det finns ingen räddning för Sverige med nuvarande politk och både Herr Bard och Herr Emanuel har helt rätt i att det är ett integrations och narkotikaproblem. Men den röda tråden är enkel att genomskåda och se. Socialdemokratisk politik handlar om att importera högre kompetens, dvs högre än IQ fiskmås, diskborste eller 75. Och nej, SD kan inte heller rädda Sverige, ej heller Islamistiska Nyans! Tiden för det svenska folkhemmet är passe, kommer aldrig åter så även bildningen. Det Svenskarna byggde upp med hjälp av Nazismen är över. Sverige är vare sig rikt eller tryggt, det är en myt som politiker svänger sig med för att inte behöva ingripa. Faran ligger i när balansen bryts och då man frivilligt importerar offerkulter och folkgrupper som skall kvoteras in och på så sätt trycker undan svaga, minoriteter och äldre i samhället. Kommer inte sluta väl. Och det går knappast att göra någon skillnad via SEprom eller Sociala medier. Socialdemokraterna har inte längre några vare sig partiledare eller ministrar med högre bildning. De flesta högutbildade har redan lämnat det sjunkande skeppet. Därför känner de sig stressade att öppna damluckorna och släppa in allt i hopp om att finna individer de kan belöna med bidrag i utbyte mot röster för att sitta kvar. Kommer det sluta väl tror ni? Se till att fylla kappsäcken med så mkt para det bara går från SEprom för snart är det dags att fly!

  11. Anders. w

   Vilken jävla anabola 🤡

  12. gioyu comi

   Grymt bra samtal! Viktigt video för de som misstolkade bard i hans tweet!

   1. Reallokal

    Tack!

  13. ITS BerglundZ

   Någon som vet vilken låt som är i slutet av videon?

   1. Reallokal

    Det är min osläppta låt, den kommer snart

  14. fredrik jansson

   jäklit bra snack

   1. Reallokal

    Tack!!

  15. Strictly Lover

   Jan Emanuel: Jag vill inte ha en myndighet för folkdans. Jag förstår inte vad konstiga föreningar har med arbetares intressen att göra!??? Jag: Det kanske finns arbetare som gillar folkdans? Eller andra saker, som du inte gillar. Alla gillar liksom inte lika

  16. Strictly Lover

   Det Bard säger är (i princip) att den som har mest kompetens inom -sociala medier- ska vara den vilken leder ett land. Alltså bard efterfrågar inte politisk kompetens, han efterfrågar populism... suck...

  17. Strictly Lover

   det här var det mest bisarra jag hört. LOL

  18. Jonas Andreasson

   Visst dem har bra saker att säga och det låter kanon Grejen är inte hur man skapar dem bästa samhällsidealen och bygger ledande och bästa strategierna. Alla ideologier är skapta för en enda sak....och det är inte för folkets bästa. När man förstår detta att i alla tider har makten alltid gynnat en liten liten klick människor. Det är makterna som skapar och skriver lagarna och reglerna Egennyttigt altså. För att ha makt behövs stöd människors röster och deras koncensus. Hur kan man verka för folkets stöd. Genom att skapa ett problem och sedan inbilla och manipulera folket att dem har den bästa lösningen på problemet. Denna idé går tusentals år tillbaka och har alltid fungerat.varför ändra ett vinnande koncept. Härska genom söndring kallas det. Därför ser världen ut som den gör. Kalla kriget är ett skolexempel på detta. Deep state har funnits sedan 1776 och ännu längre tillbaka. Folket sover och förstår inte vad som är det egentliga problemet. Politikerna är inte bara korkade de är korrumperade och vilseledda av förvirring och fördumming. Politikerna och globalisterna har styrt sedan mannaminne. Lobbyister är deras fränsta vapen. Inget är som det verkar utåt. Systemet är genomruttet. Varför jo för att det skapades så. Därför är inte datorer kompatibla allt är uppdelat för att korruptionen ska kunna hjälpa makthavarna på bästa sätt. Dax att vakna nu.

  19. Dekraa

   Helt lysande. Det här är konst, konstigt nog, för det känns helt fantastiskt att titta på något som bekräftar det jag känner redan, men ingen vågar prata om. Ni är hjältar!

  20. Roger Wickström

   Mycket givande samtal emellan två tänkande människor! Svårt att hitta liknande personer i Finland! Häl RWM Finland

  21. Martin Rudling

   "Andres Lokko-vänster" Ha, ha, ha, ha,! Klockrent! Så osympatiskt släkte!

  22. doliio volay

   vore riktigt spännande!

  23. CAJ

   Nu har jag inte tagit del av dina tidigare prestationer så jag bildar min uppfattning endast på denna videon. Intressanta gäster men du vinner mer på att moderera mer och försöka hålla i den röda tråden. A.Bard svävar ganska friskt i sina utlägg och håller sig inte alltid till ämnet. Du hade vunnit mer på att fånga upp intressanta spår och ställt följdfrågor för att försöka förtydliga din infallsvinkel. Läs på om dina gäster, sätt dig in i ämnet och var inte rädd för att ta plats. Bard sa bl.a att han var född i Afrika och indirekt gav detta honom ett tolkningsföreträde i debatten. Stämmer detta verkligen? Du har din bakgrund och dina erfarenheter, vore intressant att väva in den i diskussionen. Men, framförallt är det din kanal, låt inte gästerna ta över för mycket. Kommer fortsätta kolla, lycka till!

   1. doliio volay

    Vem är det som sjunger i början innan programmet börjar och äventyr slutet?

  24. Hannes Vestberg

   Väldigt intressant debatt, men klumpiga och skevt formulerade frågeställningar som nästan förstör debatten.

  25. Odi te

   älskar att norge avkriminaliserar cannabis & finlands poliser har slutat agera på marijuana, men i sverige har vi inte ens börjat prata seriöst om det...

  26. revolversntulips

   "Gästerna gör ju festen" som det heter men du har en bra närvaro som är minst lika viktig.

  27. Joanna

   komma tillbaka, och det är snabbt innan det är för sent.

  28. vanos

   Vassa hjärnor

  29. Silver Legion

   Tänk vad allt blir bättre när man bara låter folk prata och inte konstant avbryter varandra

   1. Silver Legion

    @Joanna mer sådant och framför allt att specificera sakfrågan. Fortsätt så lokal

   2. Joanna

    Lokal har verkligen växt som person. Grym debatt med två intressanta människor

  30. Empu Emppu

   Är ju reklam hela jävla tiden, tröttsamt.

  31. Malin Platin

   Håller med Bard, JAN EMANUEL BÖR BLI SOSSARNAS PARTILEDARE!

   1. Reallokal

    100 procent

  32. Stk

   Jag som många andra var nog snabba att döma Jan i början men om man lyssnar på han så förstår man snabbt att de är en klok man.

   1. Reallokal

    Verkligen 💯❤️

  33. Mirk Jerken

   Ny här... men... är hosten svensk eller inte...?

   1. Reallokal

    Svensk!

  34. Christopher Bergsten

   Triumviratet Bard, Jan Emanuel och Zlatan. Jag hade röstat direkt.

   1. Christopher Bergsten

    @fouoii gyhh Tack för informationen du store profet.

   2. fouoii gyhh

    Det sämsta som visats på youtube någonsin !!!! 2 clowner

  35. Rafael Faria

   Väldigt bra! Obs (mindre positiv är att det är för många annonser under debatten)

   1. fouoii gyhh

    17:28 - Kolla Bard 😁

  36. Joppe marko

   Mycket fritid,= blabla

  37. Alexander Lindgren

   Två av Sveriges smartaste människor GENOM TIDERNA! Och RIKTIGT BRA moderator. Smarta och intressanta frågor! Like, Prenumeration, kommentar CHECK!

   1. Reallokal

    Tack så mycket! Uppskttas verkligen 🙏❤️

  38. Camilla Wittenby

   Riktigt intressant att lyssna på . Både har oerhört bra tankar och perspektiv på de de säger. Vettig konversation och underbart att få höra vad de har att säga utan att bli avbrutna .

  39. Camilla Wittenby

   Vem är det som sjunger i början innan programmet börjar och äventyr slutet?

   1. Reallokal

    Det är jag! En osläppt låt som kommer snart.

  40. Sofia Sercofaite

   20:07 HAHAHAHAHHA vet ej varför de här var så kul 😭😭😭

  41. pqsnet

   En sak som jag saknar när man pratar om Beroende 59:04 är.... orsaken till varför ett beroende uppstår och tar över (bortsett från starkt kemiskt). Det ligger ofta ett känslomässigt trauma i grunden. Man försöker ersätta ett själsligt "tomrum" man har inom sig, med ett substitut utifrån, (dämpa smärta) tillfälligt som blir så starkt associerat med något positivt att det blir ett beroende... allt från droger, träning, spel, sex till mat.

   1. pqsnet

    Personer som inte har detta "tomrum" och eller försöker ersätta det med ett substitut utifrån utan kan få sin smärta läkt inifrån eller bemött/bekräftad av andra utvecklar sällan beroende. Och ja såklart finns det undantag, men vad jag sett generellt tycks det vara så. Beroende börjar i stark smärta, och slutar i smärta. Det är alltså inget individen väljer själv och borde inte heller straffas. Beroende = behovet att lindra smärta.

  42. pqsnet

   Jan Emanuel är en klassisk gråsosse, en sann Socialdemokrat från den tid då Sverige var en förebild i hela världen. Han behövs precis som Bard säger 20:44 i Socialdemokraterna som partiledare, precis som Hanif Bali i Moderaterna. Tyvärr tror jag att Jan Emanuel har rätt 31:56.. Sossarna kommer tyvärr klara valet 2022, men få svårt 2026. Sverige har dock inte tid att vänta så länge. Vi lever redan på lånad tid och pengar.

  43. Dauksz _

   Väldigt skönt å höra bards åsikter om ”the war on drugs”, tror att hans idéer hade gjort Sverige gott, halva min familj blev förstörd av droger.

  44. seiom jvony

   Lokal har verkligen växt som person. Grym debatt med två intressanta människor

  45. MR. S.S.

   Regimmedier (SVT m.m.) kommer förr eller senare dö tack vare frihetliga medier.

  46. A Random Bastard

   vad är det för tröja Jan har på sig. Btw intresserat video

   1. seiom jvony

    Jag tycker inte att Alexander Bards filosofi är hållbar. Han går runt mest i en filosofisk godisbutik och plockar allt från Marx till Hegel. Rena nihilismen rent filosofiskt.

  47. BS9 Jacob

   Va heter autro låten

   1. Reallokal

    Det är en osläppt låt som heter lighters den släpps snart!

  48. Speeder

   17:28 - Kolla Bard 😁

  49. Mikael Stålnacke

   Det sämsta som visats på youtube någonsin !!!! 2 clowner

   1. Reallokal

    Men vah kom igen helt okej var det väl? Vad tyckte du var dåligt.

  50. D4RK Cow

   Lätt det bästa jag sett på mååånga år! Så Sjukt intressant och dom fångar verkligen ens uppmärksamhet! Skulle kunna sitta och lyssna på er två hur länge som helst. Sen kan jag inte sluta skratta åt dig Bard! Du kan bara inte sluta prata! Så jävla roligt! Mer sånt här åt folket tack =) Och jag röstar på Jan Emanuel som stadsminister 2026, tveklöst!

   1. Reallokal

    haha tack för att du kollar!

  51. Isac Jacobsson

   Bra jobbat bre! Grymma grabbar....

  52. Denz911

   1:08:13 Springer och jagar JÖSIN hahah

  53. Eyy Vaaa

   17:28 Bror jag berey säg att han fick upp den där locket HAHAHAH

   1. Eyy Vaaa

    @Reallokal HAHAHAH

   2. Reallokal

    Hahhaah nej tror han gav upp 😂😂😂

  54. Martin Argus

   Har Bard varit i Kanada? Separatismen är lika illa där som den är här, vilket är skälet till att nultikultur på en samhällelig nivå aldrig kommer fungera.

  55. BEAST1

   Jane Emanuels mic | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | ╽

  56. Mr Efe

   Tycker det var en grym video, men tycker det är lite halvt jobbigt att lyssna på lokal som uppenbarligen inte har nån koll på politik. Men tack för ändå för att du styrde upp detta!

  57. Mackenzie

   Jan Emanuel är nog den klokaste människan jag vet, han skulle vara perfekt som Stefan lövens plats. Då han faktiskt svarar på frågorna han får..

   1. HellsaNcs

    Mycket av det han säger och tycker är dock inte socialdemokrati. Det gör att de aldrig skulle funka när han väl sitter på den platsen. Ta tex bidragsfrågan, där är Jan Emanuel väldigt emot att folk ska gå hemma istället för att jobba, medan socialdemokratin är väldigt öppen för att låta andra betala för soffpotatisar.

  58. Max Jarno

   Jan Emanuel skulle få min röst

  59. bilishu aliss

   Grymt bra samtal! Viktigt video för de som misstolkade bard i hans tweet!

  60. Daniel Roberger

   Varför pratar alltid de gynnade i samhället om förorterna och dess problem. De har sällan bott här eller än mindre varit här i förorten. Där är Jan-Emanuel ett undantag.

  61. Daniel Roberger

   Jag tycker inte att Alexander Bards filosofi är hållbar. Han går runt mest i en filosofisk godisbutik och plockar allt från Marx till Hegel. Rena nihilismen rent filosofiskt.

   1. bilishu aliss

    henne.

  62. Daniel Roberger

   Jag tror inte på medborglig samling.

  63. Triptothebrightside

   Bard är lååångt ifrån korkad! Han är påläst och jävligt klipsk, även om han ibland uttrycker sig lite grovt, så kan jag inget annat än att hålla med honom 🤷🏻‍♂️ Och ja Janne är ju bara Kung, så vare med det, tjena tjena 😎

  64. MoonWolf

   Väldigt intressant debatt!

  65. john persson

   Tycker de är spännande hur Alexander STÄNDIGT ”shamear” att de är folk som aldrig ser skymten av invandrare som vill ha hit dom, själv är han marxist och bor i stockholms innerstad. Hycklare x1000

  66. nemoest0

   Håller med om att (S) gått fel och riskerar ett dåligt valresultat i nästa val men hur kan lösningen vara att göra Jan Emanuel till partiledare? Jag uppfattar att han är ett exempel på en av de som slagit mynt av välfärdsstaten, företrädare för kapitalet. Värde skapas av mänskligt arbete. Håller med om att man hellre bör lyssna på MLK (speciellt från 1966-) eller Fred Hampton. Kapitalet anrikas i färre händer läs Lenins Imperialismen. Palme var motståndare till löntagarfonderna till skillnad mot vad Bard säger. Jag skiter i stjärnorna. Programledaren kommer ibland av sig och slutar bryta och talar svenska. Varför skulle inte programledaren kunna tänka sig att rösta på (S)? Politiker är påverkbara. Människor organisera er och träd in på den politiska arenan.

  67. wnnalis cioov

   Jag vill ju gärna ha ett diskussion med Jan om asylskäl, att vem har det och inte.

  68. Johan Karlsson

   Milhouse (Kristersson) vilket jävla stolpskott ledare ett stadsbärande parti en tönt som viker ner sig när det gäller.... Hanif Bali 👍

  69. Jonas Rosengren

   Det var nåt jävulskt vad mycket reklamavbrott det var...

   1. wnnalis cioov

    sig/kommer fram nya? Och är det inte lannet (sammhället) man bör titta på. Göra åtgärder mot ogräset på ett tidigt stadie så det inte hinner göra så stor skada?

  70. Thintrix 83

   Spolar förbi det mesta Jan säger. Karln bleknar fullständigt bredvid Bard och blir utklassad både intellektuellt och karismatiskt. Han låtsas vara mycket smartare än vad han egentligen är. Ta av dig kepsen också för helvete

  71. Thea Westergård

   bard och emmanuel har ändå jävligt bra poänger i det dem säger

  72. Bengt Lundgren

   Så kan man också prata, en i taget alltså och försöka att på riktigt förstå vad den andra pratar om. Skulle kanske kunna bli en utbildningsfilm för våra folkvalda som ockuperat riksdagshuset. Slänger väl lite bensin på elden: Mest Killar/Gubbs som kommenterar här.

  73. Anna

   Intressant diskussion. Rätt att Yasins musik inte har något med hans kriminella handling att göra. Marijuana borde legaliseras och som många studier har visat- inte lika skadligt som alkohol. Dock vill jag att det ska legaliseras men under kontroll. D.v.s. så att barn och ungdomar inte får tillgång till det. För det krävs en utvecklad hjärna samt resonemang för att inte bli beroende och få schizofreni. Har provat det fem gånger. Kommer under hela mitt liv göra det några gånger till.

  74. Jimmy de Mander Weidlertz

   Skaffa en podcast! Hamna på spotify!😁

   1. Reallokal

    Kanske det broder!

  75. Arnando Macak

   Aldrig sett en svensk vara så sämst på svenska (intervjuarn). Wallah jag svär på gud jao

  76. lasse ferm

   Det är inte "massor"av svarta amerikaner som är emot BLM.Candace Owens är betald av vita för att demonisera andra svarta.Det är just därför Alexander Bard refererar till henne.

   1. lasse ferm

    @Reallokal Varför bjuder du in 2 vita svenska män och inte några svarta amerikaner för att diskutera BLM?

   2. Reallokal

    @lasse ferm Att hon väljer att aliiera sig med likasinnade är hennes val, du försökte få det att framstå som att hon har dessa åsikter FÖR ATT hon blev batald vilket inte är fallet.

   3. lasse ferm

    @Reallokal Därför att hon anlitas av vita konservativa som Turningpoint USA såklart 😂.Det är ingen som förbjuder vare sig Candace eller dig att säga det du vill så offerkortet kan du kasta bort direkt.

   4. Reallokal

    @lasse ferm 10 % är som sagt fortfarande extremt många människor spelar ingen roll om majoriten av svarta amerikaner är demokrater. Poängen är att Candice får tänka och tycka precis vad hon vill utan att bli anklagad för att ha blivit betald av vita. Vad baserar du denna anklagelsen på? Svara på frågan denna gång som du undvek u den förra.

   5. lasse ferm

    @Reallokal Nej det är en MINORITET.Att 90% av svarta amerikaner däremot inte vill ha med republikanerna är däremot jättemycket människor.Hon är ingen som har nån makt bland svarta amerikaner.Hade hon haft det så hade hon naturligtvis lockat fler men det gör hon inte.Hon har en vit publik inte svart

  77. Simon

   JÄVLAR vad tattigt redigerat, ställer frågorna med annat ljus, annat ljud, förmodligen är dom inte ens i rummet... dåligt gjort tbh!

  78. Xittin Anas

   24:38 Sen gäller det att STÅ FÖR och TRO PÅ det man säger, vare sig det är före eller efter val. Gäller både om det är gamla eller nya ord!

  79. Xittin Anas

   17:28 Sådär kan det gå om man har precis alla muskler i hjärnan :) Kram

  80. Jagserdig Alltid

   Mycket bra samtal. Det är såhär SVT borde fungera.

  81. MV D

   Jan Emanuel for statsminister 💪 sunt jävla vett ska man komma långt på.

  82. Nisse På Fodö

   Den här typen av content behöver vi mer av. Efter att Jan Emanuel var med i LJCs video har många unga i Sveriga blivit bekanta med ansiktet, Och att ha med Alexander Bard som alla känner igen från TV rutan så blir det interesant att klicka in på videon. Fortsätt göra såna videor för att fler unga ska bli bekanta med samhället och hur det faktiskt är i vekligheten.

  83. Johan Löfgren

   Spännande samtal och perspektiv! Tack

  84. Eolf Grek

   Men Jan Emanuel. Om du låser in den stora tjuven. Vad är det som säger att det inte "växer till" en ny i "lannet" sverige. Är inte frågan och det intressanta hur de växer till sig/kommer fram nya? Och är det inte lannet (sammhället) man bör titta på. Göra åtgärder mot ogräset på ett tidigt stadie så det inte hinner göra så stor skada?

  85. Claes af Schmidt

   Det här är bra samtal. Två kloka människor. Jan Emanuel kan vara räddningen för (S) och MED borde få slå sig ned i riksdagen 2022.

   1. miko foin

    1:06:36 Yasins del

  86. Äl Gaming

   Älskar dig

   1. Äl Gaming

    @miko foin va

   2. miko foin

    Förortkidsen verkar få samma roll oavsett... Bra initiativ, Jan! Go!!

  87. N A G-son

   I vänsterns djävulsdyrkande samhälle är det dem onda människorna som upphöjs som de goda. Bard råkade dras in i Bidens valfusk-kampanj av en händelse, i Sverige. Intressant.

   1. lasse ferm

    Republikanerna fuskade ja. På vilket sätt är två vita svenskar boendes i Sverige experter på svarta amerikaners situation??

  88. DJ HK

   Går det att vinna ett argument mot någon av dom?

  89. Sven Broman

   De Yasin-låtar jag hört (3-4 stycken) var relativt okontroversiella så alla hans låtar är knappast en uppmaning till våld, kvinnoförnedrande eller vad det nu är. Om P3 ska spela låtar med hans mer tveksamma texter har jag ingen åsikt om men har dom gjort det särskilt mycket? P3 spelar inte Yasin så mycket som vissa vill få det till. Framför allt inte numera. Kollade genom P3:s spellistor och senast Yasin spelades var i en feature på någon annans låt för fem dagar sen. Vissa verkar blanda ihop att han vann P3 Guld (nominerad av P3 men framröstad av lyssnarna) med att han är en P3-favorit som konstant promotas på kanalen, vilket är två olika saker. Att börja censurera konst är annars väldigt dumt, då konsten i sig bara är en spegling av det samhället vi nu råkar leva i. Att den existerar och uppmärksammas är snarare bra då den belyser problemen istället för att problemen sopas under mattan. Att Yasin rappar om gängvåld så att det kommer upp till ytan borde ses som positivt av alla som tycker gängvåld är ett problem. Att han sen prisas för sin musik är väl okej, då det är den konstnärliga sidan som uppmuntras och inte den destruktiva.

  90. Bengt Bertilsson

   Så bra samtal , ni slår verkligen huvudet på spiken i många viktiga frågor.

  91. Nittitalist

   Detta var inte så mkt debatt. tyckte dem höll med varandra och ingen fråga ut den andra. Så disskution mer än debatt! och absolut inte nån VS nån som titeln visar. Annars bra :)

  92. miko foin

   17:29 Alex krigar med en flaska 😂🧡

  93. Kungsfiskarens

   Anledningen som inte många förstår är bitterheten, tog mig 3 år innan min fru från Brasilien fick uppehållstillstånd och vart nekad första gången, vart tvingad att flytta utomlands för att sen få ett ja efter hjälp med advokat, sen hör man på nyheterna om folk som är här utan tillstånd och dessutom begår brott, man blir bitter och arg och sen röstar på nåt annat parti i hopp om förändring.

   1. Kungsfiskarens

    @miko foin absolut, här får man iaf konkreta svar som nuvarande media och regering inte kan ge utan blir bara pajkastning, mer av denna typ av debatt skulle uppskattas

   2. miko foin

    Ett enda sånt här avsnitt känns mer intressant än 17 stycken Agenda på SVT.

  94. Andreas

   Inget ont om Bard i största allmänhet, men jag hade faktiskt hoppats på att hela debatten inte kom ur just Bards mun utan lite mer från Jan Emanuel.

  95. Dead Monkey

   Fan, gör en till debatt med dem två, detta var intressant och underhållande

  96. Krystallen

   Vilken hjärna Alexander Bard har! Han är fan en evolution av människan. Hade ingen aning om vem Jan Emanuel är. Den killen är ju sällsynt klok! Är han politiker? Värd att rösta på....

  97. zijuiy wttuy

   Bra snack. Markus Allard hade fungerat bra i detta format.

  98. Curious2011

   Bard behöver lära sig mer om ekonomisk historia; Varför är löntagarfonder så dåligt när nu idag ägs över 50 % av alla värdepapper i Japan och Canada av centralbankerna, vilka gjort alla utan kapital fattigare än någonsin. Är alla centralbanker på väg till 100 % eller vad händer? Palme förstod kanske vad som hände 1971 när Nixon släppte guldkopplingen till USD och vad det i längden innebär. Inget nytt under solen. Varför är det så mycket bättre att få lagligt odla cannabis i växthus jmf sälja knark svart? Förortkidsen verkar få samma roll oavsett... Bra initiativ, Jan! Go!!

   1. zijuiy wttuy

    TV å online Stadstv är historia framtiden är online Ja för dom sög å ljög

  99. Ahmed Abu Shaar

   1:06:36 Yasins del

  100. ahmad zamiri

   Typiskt svenskt prata med alla och alla ska var med.