INTERVJU MED VLAD REISER! "Jag är skakig" DEL 1

ANJO

79tn visningar86

  Intervju med Vlad Reiser Del 2: seprom.info/clone/video/0ZxufcCEcoqWzXk.html
  GLÖM INTE ATT!
  1. PRENUMERERA ✅
  2. Aktivera notiser 🔔
  3. Gilla videoklippet 👍🏻
  4. Dela till en vän ➡️
  Nu kan du även bli medlem på min kanal för att visa extra support men även för att få ta del av en del förmåner som endast medlemmar har tillgång till!
  Bli medlem här: seprom.info/least/F4AN8MDjyjSZp7YHrASrcAjoin
  Spotify: open.spotify.com/track/6Ak3U6...
  För samarbete kontakta mig via Instagram eller Mail.
  ➤ Instagram: pontusbjorlund
  ➤ Mail: pontus.bjorlund@hotmail.com

  Publicerades den Månad sedan

  Kommentarer

  1. ice kingz

   gf g g g g

  2. Isak Blomberg 123 45

   GymPodcaster

  3. Isak Blomberg 123 45

   Du borde ta med Filip Dickman också

  4. ali rafei

   don’t want much for myself. I just want the person reading this to be healthy, happy, and loved. Wishing you a good day

  5. binkabla

   Ett fläskberg och en pedofil

  6. Ellen Winsjansen

   Måste endå ge creed till Vlad att han ställer upp på en interjuv. Puntus rasmuson sa nej och Joz. Gillar att han vill bli en bätre människa och berätta sanningen och står för det han gör.

  7. bodoti qwiu

   Väldigt moget pratat👌

  8. Mickaela Högberg

   jag tycker Anjo ska fokusera mer på vad som va fel med vlads video och hur unga tjejer blir påverkade av dessa såkallade ”grova skämt”. man skämtar inte om sånna grejer, DET ÄR INTE ROLIGT

  9. Mickaela Högberg

   det finns visst rätt och fel, asså snälla man har åsikter om mat eller liknande, när det handlar om att kränka människor finns det rätt och fel. snälla lär dig skillnaden. blir så trött av att folk säger vad som helst och sedan skyller på att det är en åsikt.. nej, det handlar om rätt och fel. det är fel att kränka människor. speciellt människor som redan är förtryckta i samhället. jag fattar inte vad som är så svårt att fatta med det.

   1. bofooit gojo

    skämt om psykisk ohälsa. Självklart är det bra att man tar upp samhällets mörkare sidor, men man borde inte bestraffa folk till den milda grad för saker som dessa. Det hind

  10. Fripp Frippmeister

   Jag tycker inte att pk-ligan och pk-mupparna ska lyckas förstöra Vlads karriär! Alla gör misstag. Thats it.

   1. bodoti qwiu

    förhindra och förtrycka den.

  11. Eleonor Pramfalk

   Ca 22:16, ”om du ens kan ta ett jobb på Ica, ska behöva ta ett jobb på Ica” Säkert inga värderingar där, han säger det dock som att arbeta i livsmedelsbutik vore av mindre värde, men han menade nog att det var något av mindre värde jämfört med det Vlad egentligen vill göra... eller? Bra att Anjo låter människor komma till tals men hade önskat att han själv vore mer neutral i sina intervjuer... fast det kanske inte är så han vill framstå.

   1. bodoti qwiu

    förhindra och förtrycka den.

  12. it's ok to eat fish

   vad han gjorde är varken fel eller rätt. Objektivt rätt och fel finns inte, så det finns ingen anledning att lägga ner så pass mycket tid och energi på om det var fel eller inte. Han sa det vi all ser men ingen annan vågar säga. Är inte nåt fan av vlad, men ser fortfarande inte det han gjorde som fel. Folk måste acceptera att deras syn på "fel" kommer alltid att finnas. Får huvudvärk bara att tänka på så pass många som lägger ner tid på vad som är rätt och fel. Man styr sin egna verklighet.

   1. Tuva Oskarsen

    Folk verkar inte veta vad ett objektivt perspektiv är. Jag tycker personligen att det är problematiskt att unga killar och tjejer lägger ut videos som dem själva sexualiserar sig på. Det kommer alltid finnas människor som utnyttjar unga. Tror ej folk förstår att internet är en farlig plats om man hanterar de på fel sätt. Tragiskt. Tror de va detta som vlad skulle lyfta med videon men att de ” lät fel ”.

  13. Jenny A

   Han har erkänt att han gjort fel och bett om ursäkt... Alla kan göra misstag. Drevet på nätet och mot hans familj och vänner är helt jävla sjukt!!!

   1. Hej på Dig

    @Tilda Forslund sant

   2. Tilda Forslund

    Ett misstag... han la ju dock ut på sin story och i videon och sa att det var hans ärliga åsikt de han sa i videon

  14. Emilia Slotthed

   Vlad❤️

   1. Tilda Forslund

    Vlad🤢

  15. Ptao Tom

   Anjo, jag vill verkligen ge cred till dig! Sjukt va grym kanal du har!

  16. Max Sylva

   En ny häxjakt på gång bra jobbat Anjo

   1. bodoti qwiu

    förhindra och förtrycka den.

  17. Dominique Sockander

   Måste säga att denna video var extremt bra Anjo!! Grymt bra utformat med relevanta frågor! Om jag får kasta in kritik om själva videon i sig, som inte har med innehållet i sig att göra, så vill jag bara säga att antalet reklamavbrott var mer än jag nånsin upplevt. Negativt då jag inte satt framför datorn och ständigt behövde gå fram och klicka på "hoppa över annons". Har full förståelse för anledningen att det är mycket reklam, men gärna minska för oss tittare, för nu kändes det lite väl överdrivet.

  18. Trille Ask

   Ok

   1. Ptao Tom

    "right" - Vlad.

  19. Jesper Pettersén

   Jag anser att det är dumt att försöka hjälpa vlad när det han gör är att få yngre killar att växa upp med att se kvinnor som objekt som man kan ska ratea från 1-10 för sen sätta idealet hos unga tjejer att dom måste vara klädda på ett sätt och vara på ett sett för att tillfredsställa män. Detta handlar inte bara om vlad utan det mesta sätter dessa tankar hos både pojkar och flickor. Vlad har ett stort inflytande med ung publik och bör därför hjälpa unga att fokusera på annat än utseende och ideal. Det finns betydligt viktigare saker och folk kommenterar att kvinnor som är lättklädda "ber om det". Ingen ber om det utan dom känner att det är ända sättet att bli accepterade på för att dom aldrig fått höra något annat. @tnkvrt och @henrikwahlstroem på Instagram tar upp många olika bra aspekter inom ämnet jämställdhet och kvinno ideal som ni borde följa och lära er lite, speciellt ni som anser att kvinnor "ber" om det. Vlad är 27 och inte 15 han borde fatta vid detta laget vad som är rätt och fel. Finns inget som rättfärdigar detta och finns ingen anledning att tro på att han förstår felet i det han har gjort.

   1. Jesper Pettersén

    Du kan väl få tag i dom tjejerna som är med i videon och fråga hur dom mår istället?

  20. Emil Sten

   Ingen gillar Vlad längre så sluta följa han

  21. Ask to seduce Miss

   Helt sjukt vad mycket reklamer du har på dina videos. Eller är de bara mig youtube spammar med 45 reklamsnuttar varje 2-3 minut?

   1. Felice Unosson

    För mig har videon ingen reklam förutom i början (Jag är fattig och har inte köpt bort reklamen på yt) okej skoja nu kom det as många

  22. Snotboogie

   SEprom sverige är så jävla patetiskt, här sitter 1 av 5 "kända" och intervjuvar 1 annan av 5 "kända" och här sitter Vlad och tror han är Bruce Wayne... och Dikmen, vem i helvete gav den störiga jävla glappkäften en kanal?

  23. Elin Andersson

   Han låter väldigt oskyldig men han är inte ledsen för att han gjorde fel utan för att han fick så mycket hat. Han säger själv i videon att detta skulle komma i tidningen..... Om han visste det var fel och ändå la upp det får han skylla sig själv. Vlad är inte alls så som jag trodde. Jag kommer aldrig kunna se honom på samma sätt!

   1. Lovisa Lauridsen

    Håller med dig, saken är att han har inte heller bett om ursäkt än

  24. DIAMOND flowers

   What do you think about this 🤔 seprom.info/clone/video/z7dmq52cpGGDmac.html

  25. lilleleo

   Alltså egentligen varför inte bara ge Vlad en andra chans!? ❤️

  26. bilij pdan

   Riktigt bra ANJO ! Härligt att se Vlad ärlig också.

  27. Habib Swed

   seprom.info/clone/video/2cdrn71oY2CZ2IU.html

  28. Moa Källqvist

   Jag vet vad han har gjort men jag gillar honom en då för att han förklarade varför han gjorde de så a

  29. LOSSA

   Vlad du är välkommen att byta din bostad på LOSSA helt gratis❤️

  30. Bat

   Grymt! Frihet för Vlad!

   1. bilij pdan

    Fan vad reklam

  31. Torpliv

   "right" - Vlad.

   1. bilij pdan

    Jag ska ge Vlad ett tips gå tillbaka till 2016 och titta vad du gjorde där för det var kontent och titta vad du gör idag se vilken skillnad det finns😛

  32. Robert Less

   Vlad gjorde inget fel ens. Sjukt onödigt av honom att be om ursäkt. Förlorade min respekt då.

   1. bilij pdan

    Fan vad reklam

  33. Kuku Andersson

   För mycket reklam på videon😪😅

  34. Malte Ekedahl

   Vlad gjorde fel men man kan aldrig ändra vem man är jag har följt Vlad sen han börja med Vlad reiser och jag vet att han är än så fin människa jag ska ge dig ett tips gå ut säg förlåt om dom inte tar emot det så skit i dom jag kommer alltid följa dig Bästa Vlad och Anjo

   1. chding zuure

    Du är grym anjo 😉

  35. Emma johannesson

   Bara jag som inte kunde sluta kolla på högtalaren i bakrunden😂😂

   1. chding zuure

    snälla gör en dokumentär om Elias afen

  36. Isabell Nilsson

   Vlad är en fin människa med stort hjärta! Det kan man läsa av hans energi! Inte en sån där hemsk människa. Han blev missförstådd!

  37. vinasu maaj

   Jag ska ge Vlad ett tips gå tillbaka till 2016 och titta vad du gjorde där för det var kontent och titta vad du gör idag se vilken skillnad det finns😛

  38. SeRvZ

   Nästan 100k 🤏🤏🤏🤏🤏

  39. beedsj roiue

   Jag ska ge Vlad ett tips gå tillbaka till 2016 och titta vad du gjorde där för det var kontent och titta vad du gör idag se vilken skillnad det finns😛

  40. Andersen Beats

   Stor respekt till både Anjo och Vlad

   1. vinasu maaj

    Intressant video👍

  41. Xol Booter

   Med tanke på att Vlad Reiser har fått en sån hat storm pga att han betygsatt tjejer på Tik Tok är sjukt. Hör ni inte själva hur det låter? Allt han gjorde var att betygsätta tjejer. Det är i princip samma sak som Tinder. Jag slår vad om att ALLA som läser denna kommentaren någon gång har betygsatt någons utseende eller hur de klär sig.

  42. Familjen knas Larsson

   Står inte bakom vlads video överhuvudtaget men ändå stort av honom att tacka ja till denna intervju bra gjort 👌

   1. beedsj roiue

    Om alla som hatade på Vlad kollade på denna videon...

  43. Lucas Bergenheim

   Fan vad reklam

  44. dueeh nyyu

   Jag ska ge Vlad ett tips gå tillbaka till 2016 och titta vad du gjorde där för det var kontent och titta vad du gör idag se vilken skillnad det finns😛

  45. voserbot

   Jag har äldrig fatat vad har hänt med vlad,

  46. Giniz J

   Alltså jag har problem med hela grejen med Vlad. (Jag är kvinna) Det han gjorde äcklar mig. MEN. Stort j*vla men(!) MAN TRAKASSERAR INTE HONOM ELLER HANS FAMILJ. Alltså fine om NÅGON vill ha en intervju (eller något) med hans familj. Men då ska det vara snyggt gjort utan massa påhopp och hat. Dvs någon utbildad journalist eller något. Det är ju inte hans vänner eller följare eller familj som gjorde videon?? Det var Vlad. Nu håller jag med Filip. Inte det där med att höra av sig till alla vlad ens har jobbat med. Men jag tycker inte trakasserier löser någonting. Jag tycker dock vlad behöver låta detta sjunka in och ta åt sig och lära sig. Men inte hot och trakasserier.

  47. Giniz J

   “Han påstår att du är en pedofil .. eller någonting” Fast de gjorde han ju inte. Han sa aldrig att vlad är en pedofil. Han förtydligar väl det även i sin andra video att han inte misstänker att vlad är en pedofil.

   1. Elektra

    I hans insta-rant nämnde han likande saker och folk kopplade det som om han kallade Vlad pedofil. Tror han sa något i stil med att sexualisera barn är pedofili eller liknande dock då kopplade alla till att han kallade Vlad för pedofil.

   2. dueeh nyyu

    från dina följare ❤️ och tack anjo för att du står för rättvisa mänskligheten på denna plattform.

  48. akita inu gabbe linde

   snälla gör en dokumentär om Elias afen

  49. Emma Zingmark

   Du är grym anjo 😉

  50. أنس سوريا توزيع

   😍😍

  51. Mimmi Tegelberg

   Anjo, jag vill verkligen ge cred till dig! Sjukt va grym kanal du har!

  52. huttio srreu

   Tänker inte förlåta vlad men tycker att de är fel att höra av sig till hans mamma kusiner och alla andra i vlads närhet

   1. Cristian Efternamn

    Du sprider virus på din kanal vem fan vill ta din kommentar seriöst haha

   2. Acid Splash

    Titta på din profilbild och säg att Vlad sexualiserar kvinnor.

  53. Isa Lind

   Det här är jätte bra och intressant. Men vad menar Vlad med att Manfred var stor.... 💖❤️❤️💖💖💖❤️❤️❤️💖❤️❤️💖💖❤️❤️❤️❤️💖💖💖

  54. Lux 9423

   Jag vet att vlad har gjort fel. Men folk som har skrivit dumma kommentar till han dom borde tänka på att dom kanske kolla hur ful eller hur snyyg en tjej är det är ju typ samma sak som vlad gjorde

   1. huttio srreu

    av sina misstag, precis som du och jag ska göra.

  55. Emanuel Göransson

   Intressant video👍

  56. chding zuure

   Smart att släppa en del 2 :) var helt inne i video :P

  57. Agnes Johnsson

   Om alla som hatade på Vlad kollade på denna videon...

  58. dinMamma12 4

   fakta: det är bara epa-bondar och 40 åriga morsor som hatar

  59. Rebbes Kanal

   Jag uppskattar detta, och jag är så ledsen att Vlad har fått denna hatstorm. Då de finns youtubers som gjort större misstag än Vlad men de glömts bort efter en vecka! jag hoppas verkligen det löser sig för Vlad. för alla gör misstag, och jga har följt Vlad sedan normeltv, och jag vet att Vlad är verkligen inte den person som blev misstag i videon!!! han är en fin människa!!! han erkänner att han gjort fel och lärt sig utav de!! klart de misstag han gjorde är inget jag står bakom!! verkligen inte!! men jag menar att han har ju erkänt att han gjort fel!! Plus han är inte den människa som han visade i sitt misstag!! det e inte rätt utav svenska folket att ringa och hota hans nära och kära och företag Vlad jobbat me! vi unga kvinnor blir dagligen utsatta för kommentarer utav alla hur vi klär oss, hur vi ser ut, och allt där emellan! men jga kan slå vad på om de hade varit någon annan youtuber hade de inte gått såhär!! som sagt jag står inte bakom misstaget som Vlad gjorde!!!!! vi måste oxå se och lyssna på andra hur vi kvinnor blir kommenterade, att vi kvinnor blir ofta behandlade på ett annat sätt, tex mindre respekterade!

   1. Rebbes Kanal

    @chding zuure exakt!! Man ska aldrig gå på någon annan!! Och jag håller mig oxå till de jag skrev

   2. chding zuure

    Vlad gjorde fel ja men man är inte en bättre person själv om man gräver fram hans mamma , kusiner , på riktigt alla sammarbetspartner och börja attackera dom med hat oc

  60. Kelso Cutta

   Bra intervju ser fram emot del 2. Sagt det förr, hela dramat om reaktionsvideon var överdrivet och knas att det ska gå ut över familj och vänner, antar det är folk utan liv som måste sabba andras för att må bra.

   1. Hildaraving 14

    Videon är sjukt fel av massa anledningar men det borde inte gå ut över hans familj, annars tycker jag han får stå sitt kast

  61. J Jollan

   Varför måste alla hata Vlad?? Ja jag vet att han har gjort fel, men alla behöver ju inte hata honom. Och bara för att han har gjort fel, så behöver ni inte hata hans vänner och hans familj.

  62. Alex ander

   Vlad ge aldrig upp, vi vet den tuffa tiden du går igenom själv , allt som du har förlora Samma arbete och etc, tänk efter den tiden över, du kommer komma långt tror mig kärlek från dina följare ❤️ och tack anjo för att du står för rättvisa mänskligheten på denna plattform.

  63. Mikael Borén

   Stackars dig Vlad! Du är värd en andra chans, en gång är ingen gång.. alla gör misstag

  64. LegoAxel

   Snart 100k!!

  65. snejjk

   Vlad du kommer komma tillbaka 100 gånger starkare!

  66. Sophie Karlborg

   filip ville juh inte att folk skulle skicka hat och hot till vlad, dock blire juh såå när man är en offentlig person på sociala medier och gör en dum grejj som de faktiskt var och sen att en annan offentlig person reagerar och blir arg. de finns juh många som inte tänker sig för(oftast yngre men också äldre vilket man har sett i trolljägarna) hur dom skriver till folk, de är såå man blir mörkrädd. långt ifrån okej att släkt och vänner ska få hot och hat när en person gör fel. de finns folk till allt MEN som filip säger, detta MÅSTE få ett slut. vi kvinnor är alldeles för sexualiserade. de är knappt man vågar ha bara ben eller en lite urringad tröja utan att man ska känna sig som ett stycke kött, ett sexobjekt. många män idag är otroligt porrskadade. många som inte kan skilja på fantasi och verklighet. de är typiskt också att de ska vara synd om mannen såå fort kvinnan eller när någon som står upp för kvinnor säger ifrån på skarpen. fokuset på problemet försvinner juh direkt. såå jävla tröttsamt. hade männen varit lika utsatta som vi kvinnor såå hade dom fyrat av denna atombomb av självförsvar för länge sen för de handlar om just de, självförsvar och inte manshat. jag hoppas att vlad tar lärdom och bättrar sig. alla är värda en andra chans💙👍

   1. Giniz J

    Bra skrivet! 🙏❤️

  67. Cat Lind

   Förjävligt att han har fått utstå så mycket skit och hat!!!! Alla gör fel!! Han har inte fysiskt skadat någon! Detta är helt sjukt!! Låt Vlad vara, låt honom växa som person, och lära dig av sina misstag, precis som du och jag ska göra.

   1. North West

    @Dynamitbruden x hade det varit olagligt hade inte reaktionsvideor varit en grej kompis😁

   2. Dynamitbruden x

    @North West Nej det står att man ska fråga personligen :)

   3. North West

    @Dynamitbruden x ”tv-programmet”😂 det här handlar om videor på TikTok. Videor där uppladdaren får bestämma om allmänheten får ladda ned/dela videoklippet och i detta fall har de tydligen tillåtit Vlad att använda videoklippen.

   4. Dynamitbruden x

    @North WestDet är förbjudet att ladda upp den för nya personer att titta på (1 kap 2 § URL). Detta gäller oavsett om du säger att den riktiga ägaren har skapat videoklippet eller ej. Om du har tillstånd från upphovsmannen Det finns ett undantag till lagen om du fått tillstånd att ladda upp kopian. Om den som äger tv-programmet eller videon ger dig uttryckligt tillstånd att använda det på sätt du vill, alltså först kopiera och sedan sprida det, så är det lagligt. Du måste då kontakta personen eller företaget först och se till att de svarar ja. Svarar de nej eller inte alls är det inte lagligt.

   5. North West

    @Dynamitbruden x Citera den

  68. Elias Karlsson

   Riktigt bra video Anjo är impornerad

  69. Alexander Ismajlvo

   ❤️❤️❤️

  70. Stefax

   Hoppas att han faktiskt tog åt sig denna gången. För oftast så känns det bara som att folk låtsas ha tagit åt sig men gör samma sak igen. Förstod inte syftet med Vlads video. Att blanda in hans familj och vänner som antagligen inte har ett skit med videon att göra är fucked up. Men när han gjorde cancelled-videon kändes det som att han ville göra narr av tjejerna. Jag försvarar inte tjejernas beteende, att de nästan är nakna och dansar. Men Vlads video var riktigt märklig. Jaja, vi får hoppas att Vlad väljer rätt väg i fortsättningen.

  71. sara b

   Hur mår tjejerna? Hur mår DE? Det är det enda intressanta i hela soppan men något som man inte ens nämner i förbifarten...

   1. sara b

    @ANJO Ok, tack för svar. Hade i min enfald tänkt mej att det var svenska tjejer som det skulle tisslas o tasslas om i skolan så det slipper ju dom då.

   2. ANJO

    Tjejerna är från USA och dom är några av världens största tiktokare så tror 1. Att dom inte ens sett Vlads video och 2. Aldrig skulle ställa upp på en intervju på min kanal då dom själva har upp till 100.000.000 följare på tiktok 😊

   3. Ludvig

    Anjo gör intervjuer ur de "utpekades" perspektiv, samma sak med Joz dokumentären bara att Joz valde att inte ställa upp.

  72. Sara Johansson

   Men åå Jaa! Bra Video. Cred till dig Anjo som gör denna intervju och Cred till Vlad som ställer upp. Ni kunde inte öppnat upp bättre och mer ärligt. Kan inte låta bli att tycka att det någonstans måste varit en mening med att just Vlad råkade ut för detta, han bemöter det så himla rätt. Önskar att han nu sonat klart för denna miss och får en ärlig chans att ta sig över tröskeln och vidare. Nu har ni all chans att framöver prata om och reda ut denna nätmobb som råder. Ett otroligt viktigt ämne som verkligen hittills saknar gränser. Grotta ner dig i detta Anjo. Du är helrätt för det! Grymma förebilder är ni båda. Tack för videon! 🙏

  73. Drivebyrecords Norway

   🤜🤛🏽

  74. Ronja Ravenbell

   Vlad gjorde fel ja men man är inte en bättre person själv om man gräver fram hans mamma , kusiner , på riktigt alla sammarbetspartner och börja attackera dom med hat och hot och allt vad det är mår man själv bra av det??. den här cansel kulturen är livsfarlig. Anjo du ger alla en chans att prata en del säger ja en del säger nej fortsätt ge alla en chans att prata även om de har gjort ett stort socialt brott.

   1. nlnu

    @TotalFreshness En väldigt liten minoritet ja. Men Vlad vill måla upp det som att alla gjorde det vilket är helt fel och oärligt.

   2. TotalFreshness

    @nlnu Jo, det gjorde dem.

   3. nlnu

    Det var ingen som gjorde så. 99% av kommentarena var konstruktiv kritik men Vlad gråter ändå bara "haaat wäääh" för att han har inget bättre att säga.

   4. Ronja Ravenbell

    Ja livsfarlig håller man på med den måste man ransöka sig själv och fråga mår man bra av det.

   5. TotalFreshness

    Cancel kulturen i Sverige...

  75. • Mimmi •

   Intressant samtal. Vill gärna höra mer om Vlads syn på problematik kring den ursprungliga videoidén. Om han har fått andra insikter om feminism och kvinnors rätt till sin sexualitet. Om han förstår varifrån kritiken kommer. Men det kanske kommer i del 2.

  76. Zehnitah Sjödahl

   Nästan 35 minuter har jag tittat/lyssnat. Alla kan vi göra fel, detta var ett general fel men det är dags att gå vidare nu. Hela Vlad grejen rörde upp mycket känslor överallt, det är naturligtvis inte OK att ranka andra - oavsett vad man rankar. Det har väckt diskussioner på olika plan men jag känner att detta är passé nu. Alla har pratat om det, alla har diskuterat detta nu. Det räcker.

  77. Source Ghost

   Ok

  78. Gurra Madfut

   Normeltv har inte 600 000 prenumeranter

   1. LegoAxel

    570 000 är nära 600 000. Det handlar om att avrunda.

   2. ANJO

    Inte längre...

  79. Åsa M

   Äntligen vlad efter typ 2 månader

  80. Vincent Varnås

   Hade vart så intressant om joz kunde gå me på o göra en liknande intervju... synd bara att han inte vågar känna sig besegrad

   1. Ruben Dernulf

    Ja han är verkligen en fegis haha men han hade vunnit riktigt mycket på att va me i en sån här video

   2. Lillrussin

    @Hehehe hehehe:)

   3. Hehehe

    @Lillrussin det var jag som missförstod kommentaren haha. Men ja det borde han verkligen göra

   4. Lillrussin

    @Hehehe nej det sa jag inte, men han borde 100%

   5. Hehehe

    @Lillrussin han sitter inte i fängelse?

  81. Oscar

   Normel tv är lite som Nelk Boyz

  82. tobbe sorensson

   bra video och vlad e kung

  83. Ludvig

   jag hatar cancel culture med en brinnande passion.

  84. Lowa Stålnacke

   Vlad borde anmäla filip dikmen för förtal

   1. Nina Hasanagic

    Vlad har gjort fel med den videon, men han har faktiskt sagt FÖRLÅT. så släpp det nu . Han har faktiskt oxå ett liv, låt han gå vidare och håll inte fast i det i evigheter. Och ingen pratar om filip dickman , han har gjort fel med , han har som sagt hoppat på vlad personligt , och han får inte hat. Vart är denna jorden påväg för ngn stans. Så Vlad stå upp för dig som du gör och gå vidare :) Du är stark Vlad och gör det du är bäst på. Styrke kramar till dig vlad.

  85. Elvin The BOY

   De var typ 2 månader sedan snälla sluta hata han bett om ursäkt

  86. Efternamn Efternamn

   Synd om Vlad

  87. Jane Winter

   Vlad 🤍... tycker det är hemskt att sociala medier har blivit vad de blivit. Ja, videon du gjorde kanske var kontroversiell och inte övervägd när det gällde formulering.... MEN! Man får ju inte heller glömma bort att våra kreatörer är helt vanliga människor, och människor gör fel. Blir äcklad av cancel-culture, för istället för att ta upp det med personen själv så springer man och skvallrar och fördärvar deras möjlighet till att försörja sig... skärpning vi är ju vuxna människor. Tycker det är fint av Anjo att vrida och vända på alla de saker som de flesta som kallar sig för förebilder inte ens vill ta i med tång. 🤍 Pinsamt att det fortfarande är sådan sandlådenivå där man hellre pratar om någon än med någon.

   1. Ludvig

    håller med, internet är tyvärr numera fullt med populister som Filip som vill tjäna enkla poäng.

  88. Alma Nyberg

   Jag gillar att han kallar vidion han la upp för humor. Det är inte det minsta jävla roligt att sexuallisera tjejer. Ocv att han som man kallar sexualisering av (minderåriga)tjejer för humor är så jävla fel. Snälla kan någon informera mig för jag hittar inte vars den där vidion kan vara rolig?

   1. Alma Nyberg

    @Giniz J Helt rätt. Det är oftast män som tycker sånt är "humor". Medans vi kvinnor utsätts för sånt här regelbundet och vet att det inte är ett skämt. Och att män har mage till att sen komma och säga att det "inte är så farligt" eller att "kvinnorna överdriver". De tillhör inte den utsatta gruppen och har därför inget att säga till om i saken.

   2. Giniz J

    @Alma Nyberg jag ser inte heller själva humorn i videon. Och då har jag sjukt grov humor som absolut inte passar in hos de flesta. Men vad jag ser mest (rätta mig om jag har uppfattat fel) att de är mest män som har utryckt sig att det där är ”mörk humor”. Så jag vet inte om de är för att jag är kvinna som gör att jag inte förstår det roliga. 🤔

   3. Alma Nyberg

    Vill bara tillägga att man bör ej hata på dem Vlads omgivning! Och att hota Vlad eller bara skriva elaka, onödiga komentarer som inte rör ämnet är väldigt fel.

  89. Hugge Ggman

   Jag fattar inte hur Vlad fick så mycket skit. Han betygsatte tjejer på TikTok som säkert gav Vlad sin TikTok till detta

  90. Dra Mig baklänges

   Längtar till del 2.🔥🔥

  91. KairouZ Akira

   Hade varit intressant om man fick tag i en sån ”NPC” som tyckte det var en bra idé att leta runt efter de i hans omgivning och ringa runt/ skriva dumma kommentarer. ”Vad rör detta dig? Varför bryr du dig om vilka som han jobbar med? Känner du att du har gjort en god gärning?” Samtidigt som man inte vill ge en av dessa någon publicitet. Kanske få en intervju via telefon och göra dem anonyma??

  92. Julis L

   "Ett förlåt betyder så lite mot vad handling betyder. Ett förlåt kan vara tomt och en händelse kan vara oförlåtligt" citerat av womentoremember.swe

   1. Alma Nyberg

    @Lizzie T Jo jag förstår att många kommer det. Väldigt tråkigt men det är deras val. Själv så kommer jag (förhoppningsvis) kunna förlåta Vlad med tiden. Då vet jag att han mognat och haft tid att se situation ur många vinklar! 🙂

   2. Lizzie T

    @Alma Nyberg Spelar ingen roll vad han gör, för alla kommer ändå hata pga ett misstag.

   3. Alma Nyberg

    @HoneyBear vad som menas med citatet är att ett föråt kan vara tomt. Vlad bör visa att han ångrar sig genom handling 👍

   4. HoneyBear

    Man ska ändå förlåta folk och ge dom en andra chans! Du har väl också själv sagt förlåt under ditt liv så vadå, betydde dina förlåt ingenting? Bara för du gjort en feelaktig handling Alla fattar han gjorde fel, han skämde ut sig , han ångrar sig. Gå vidare

   5. ANJO

    “Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes” (Mahatma Gandhi)

  93. TjockmoN

   Är de bara jag eller förtjänar anjo en löneförhöjning? 👏🏻

  94. Gnomen 1234

   Det känns som Vlad har fått Joz effekten

  95. Tina Karlsson

   Fint av dej att inte bara döma utan ge Vlad en chans att förklara:) jag håller med dej att en sak är att tycka någon gör fel och säga tänk om, du kan gör så här i stället.. men att säga att de ska ta i från han allt så han knappt ha mat på bordet då ha de gott långt eller när han berätta att mamma ringer och gråter.. då brister mamma hjärtat och man vill bara krama om honom❤️

  96. Jakito Mavinga

   Hela Sverige är snowflakes

  97. Elin Jacobsson

   Bästa anjo och Vlad

  98. Isak Blomberg 123 45

   Hej Anja när kommer nästa video

  99. Erika Johanna

   Anjo kung är du för att du ger alltid folk en chans och låter alla berätta sin åsikt!! Kung respekt till dig ❤️

  100. Enya Escobar Parkskolan 5A

   Jag sökte 'Varför hatar alla på Vlad reiser' och fick upp att han sa att framtänder är för sexuellt är det sant? Ville bara säga att alla kan göra fel och man behöver inte gå in och hata på vlad bara för det. Och såklart är det ju inte okej men ja. Men jag hoppas att han kommer fortsätta för har kollat på han sen år till baka. Hoppas han inte slutar med youtube