Jimmie Åkessons replikskifte mot Stefan Löfven

102tn visningar128

  Publicerades den 11 dagar sedan

  Kommentarer

  1. wuoi zuiu

   Jag ska korka upp 🍾🥂 den dagen jag slipper min namne som statsminister.

  2. Grogu

   Otroligt att socialdemokraterna la upp det på sin egna kanal och klippte när det såg ut som att Löfven gjorde en poäng

  3. oiuet souiu

   Bravo Jimmie. Bort med Löfven!!!

  4. Ivan vidovic

   Åkesson -Bäst talare i detta sjuka huset!

  5. Bobo Bobo

   Samma tjat varje gång. Bla bla. Blir trött. trött, trött, kan han inte bara sjukskriva sig till nästa val🥱🥱🥱

  6. Ronald Quist

   Han pratar bara skit,han fattar ingenting,hur kan folk sitta och aplodera åt en son som Stefan löven för sont som inte har hänt än i verkligheten som han försöker framhäva.

  7. Tony Rönnqvist

   S-vamlet upphör aldrig...men snart ska S-traffas för sina lögner. 2022 är ett bra år för väljarnas vedergällning...att trycka ner S under 10% i valresultatet. Sverige är en snabbt döende välfärdsstat med en Vänsterliberal regering vars ledare ingår avtal med Muslimska brödraskapet där man byter politisk makt mot röster från Orten. S gör Allt för makten och pengarna och Nu har vi sett vad det leder till...vi behöver inte övertygas under ytterligare 4år.

  8. Tord J

   Vad har SD gjort då? Det är bara en massa snack...

  9. Broder Truck

   Jamen vafan!?Är karln då HELT utan argument, för just som alla säger så ÄR det ju så att S kan då inte egentligen i ärlighetens namn ta åt sig äran för senaste chatt krypto, tjosan, ja han är alltså HELT utan argument karln? Bra, då vet vi det, han startade med att nämna det och sen stängde jag av klippet, orkar inte lyssna på skitsnacket hans. (alltid samma tomma luft nonsens som kommer ur svetsarns mun).

   1. aswer huio

    hemma och inte gör ett skit. AVGÅ Stefan Löfven, du är ett skämt. Och just det, jag glömde corona-hanteringen. Orkar inte ens börja.

  10. 333JJJ

   Socialism har nedmonterat Sverige och driver det mot stupet. Om svenska folket väljer denna pajas igen till statsminister då förtjänar svenskarna /sverige gå under. Vakna förfa... och visa kurage era råtter.

   1. Broder Truck

    Men sen OM man inte vinner ett val så kan man ju alltid få det att se ut som om man gjort det om du förstår vad jag menar, det är väl inte för otydligt sagt. Om vi spekulerar lite och känner dom sen tidigare liksom (S = lögnhalsar nu och med besked).

  11. n n

   Ja Sveriges NUVARANDE statsminister bör ge Macron ett officielt tack. Och en massiv ursäkt till alla Svenska brottsoffer, och alla som har flytt Sverige eller inte vågat gå ut på natten eller blivit attackerade på tunnelbanan eller tvingade att bli utsatta för extremism. Och utvisning åt förbrytarna. Jag har talat med folk som säger att Jimmie har helt rätt, men fortfarande tror SD är rasister utan bevis överhuvudtaget och vägrar rösta för sitt land. Intressant att kommunister i Sverige hatar sitt land medans kommunister i världens mäktigaste land, Kina, är verkligen patriotiska och älskar sitt land. Varenda utländsk våldtäktsman blir utvisad därifrån utan diskussion om någon typ av rasism. 85k views här mot 4k på löfvens kanal säger ganska mycket om hoppet att Sverige kan få rättvisa. SD 2022!

   1. n n

    @Broder Truck Har du varit i Kina? Kina är mer som det forna Jugoslavien fast större. Socialistiskt men fritt, patriotiskt och säkert. Inte ett enda rosengård eller rinkeby. Som utlänning där har du inga problem (och jag vet efter erfarenhet) så länge du inte begår brott. Då blir det deportering direkt, ingen mjukispolis som i dagens Sverige. Politisk korrekthet i dagens Sverige känns däremot som riktig diktatur. Skulle föredra President Xi över Löfven utan tvekan.

   2. Broder Truck

    Kina är en diktatur punkt slut

  12. Luxus

   Samma gamla mantran som vanligt. Och folk fortsätter att rösta på clownen, så klart.

  13. David Hennichs

   herregud jimmie körde över honom med skördetröskan

  14. Salih Suleman

   Det e så klart Jimmie Åkesson ska för bättre Sverige om ni bara ge honom lite chens.

  15. Salih Suleman

   Jag håller med dig Jimmie inte jag heller litar på stafen För att jag har bott i sju år i sverige o aldrig haft nåt jobb .

  16. Mattias Wilhelmsson

   Dags att ta tag i hård handskarna låt polisen få göra sitt jobb och ta alla brottslingar som kostar samhället pengar. Skicka hem dem som inte sköter sig till sina hemländer så behöver inte vi skattebetalare betala för dem som gör en massa brott?

  17. Scott Warren

   Om USA inte hade attackerat Irak.. vi säger att dom hade attackerat Sverige.. Irak hade aldrig släppt in oss i sitt land om vi säger att vissa svenskar ville fly till Irak. Men om, vilket dom inte hade, men om.. vi hade aldrig fått gå på bidrag, och kriminella svenskar hade blivit utskickade allihopa.

  18. Soinas Doyi

   Spelar ingen roll vad Löfven säger, för resultatet ser vi ju idag. Är detta allt han kan åstadkomma och är nöjd över det, så är det inte tillräckligt bra och han ska väck.

  19. The.TrollGubbe

   "Har varit med och lett", lol, för att FBI såg att flest antal kriminella som använde deras app bor i Sverige ...

  20. orcite

   Jag är riktigt glad att en diskussion kan föras.. äntligen

  21. sotuur aeei

   SD for life

  22. karlbertil jonsson

   Stefan löfven - "Vi ska knäcka nyrekryteringen, vi ska satsa på äldrevården"

  23. Nina Lindström

   Så jävla trött på att betala skatt till det här samhället. Allt från kriminaliteten till hur man behandlar kriminella, till all skatt som stjäls av egna företagare för att betala folk som sitter hemma och inte gör ett skit. AVGÅ Stefan Löfven, du är ett skämt. Och just det, jag glömde corona-hanteringen. Orkar inte ens börja.

  24. Mr. Axe

   Hahahaha - nu är det dax för äldreomsorgen - skolan - sjukvården ? LÖFVEN har sagt detta i 7år - VAD HAR HÄNT ??? Jag fick 8:- mer i månaden när han säger att pensionen höjdes med 2000:- !!!! Är det inte dax att kicka denna lögnare ????

   1. sotuur aeei

    Hahah.... Ute om en vecka..

  25. gtoss chddy

   Bravo Jimmie

  26. Moe

   Så, nån som är hypad för den nya Battlefield ?

  27. Dobby is Free

   democracy is fake and a scam.

  28. Tony ak

   Hej Jimmy, jag är själv invandrare och röstar på dig, jag tycket att ni är det absolut bästa partiet, och att ni är Sveriges enda hopp 👍

  29. S J.

   Jimmie Rädda Sverige för Stefan har ingen aning om vad som händer i Sverige

  30. Line Tiilikainen

   Löfven börjar snacka om äldrevården mitt i allt. Herregud säger jag. Att folk röstar på Socialdemokraterna fortfarande med den mannen som ansiktet utåt är läskigt.

  31. jamesbonde007

   Löfven yrar om "schysst sjukförsäkring" . . . som inte finns om man verkligen blir sjuk. Jag själv (diskbråck i tre månder) och de flesta av mina (svenska) bekanta har fått avslag från F-kassan trots att vissa hade tunga diagnoser och samtliga hade läkarintyg. Värsta exemplet var en bekant som fick sitt avslag mitt under cancerbehandlingen (hjärntumör). Misstänker starkt att Försäkringskassans "bedömningar" bygger på rent rasistiska grunder - dvs svenskt namn = avslag.

  32. J A

   Stefan snackar skit

   1. gtoss chddy

    Löven is naive

  33. Thomas Rådberg

   Jimmie käkar upp svetsaren i varje debatt!

  34. Jimmy Johansson

   Jadu Lövfen gränserna fortfarande öppna och det kommer in flera tusen migranter varje dag in till Sverige lär inte ta slut nu. Svenska polisen är bara ett stort skämt ta fatta när det verkligen gäller som har aldrig utträtt nått brott med framgång det har andra länder gjort.

  35. Bolia Fops

   Bra talat, Jimmie Åkesson 🥇🇸🇪!!

  36. subrosa

   Sweden gonna be the first country in Europe to turn muslimmajority only in 30 years! That is adept calculation. Think about it...

   1. Dobby is Free

    well swedes be a minority before then. Its a genocide on the ...... europeans.

  37. 13Monkeyboy

   Hånflina är han bra på i alla, en riktigt ful fisk .

  38. Michael Karlsson

   Hahah.... Ute om en vecka..

  39. mijuo roui

   Kung Jimmie 👑

   1. Dobby is Free

    just ban those international noses who control the media and banks and the problems will solve themself mostly.

  40. Peter Näckdal

   Snyggt Jimmie....SD 2022 🇸🇪

  41. Miljörör för Språkpartiet

   Stoppad nyrekrytering = stoppad invandring. Svårare är det inte.

  42. J M

   Hela regeringen är patetisk och otroligt farliga för landet. Måtte de bli utbytta 2022.

  43. Ake Dejemo

   Hur kan det komma sig att slyröjarn bli så skitnödig varje gång han ska svara Jimmie?

   1. bssni touir

    Att folk äns kollar på politiker som att dom vill folket det bästa, deras jobb är ATT LJUGA för oss/folket, har ni inte insett detta ännu så tycker jag synd om er

  44. barbara newman

   Sverige is a joke

  45. barbara newman

   Löven is naive

  46. Svenska oberoende nationalister

   Haha, Löfven säger "hur stoppar vi nyrekryteringen?“ Löfven och hans gäng jobbar hårt på att nyrekrytera lol 😅

  47. Svenska oberoende nationalister

   Han och hans gäng har misslyckats totalt men de kommer hänga kvar. Föraktet mot dem är stort nu!

  48. Fred

   Dags för våra vänner Danmark, Norge och Finland har en intervention med Sverige! Helt klart är att vi själva inte inser hur jävla koko och galna vi är, precis som en hjärntvättad sektmedlem inte inser hur jävla knäpp den är! Snäll omvärld, konfrontera och berätta för oss hur sjuka vi har blivit så att vi kan göra någonting åt det!

  49. Assar B

   155 gängkriminella i Sverige? Är det regeringen och Socialdemokrater i Riksdagen?

  50. GORAN

   HAHA TYVÄRR FATTAR INTE POLTIKER ATT SNART ÄR DET MILITÄR SOM MÅSTE SÄTTAS IN

  51. Kurt Manninen

   Jag skäms på Sveriges vägnar, att Sverige har en sådan inkompetent men stöddig statsminister.

  52. fraier doldo

   Vänstermänniskor säger alltid om utländska våldtäktsman att svenskar våldtar också.. ja men invandrare våldtar mer trots att det bor mycket mer svenskar än invandrare i Sverige.

  53. Jimmy Lundberg

   2 partiledare köpta av globalisterna låtsas vara motståndare, är man för EU medlemskap är man för globalism..PUNKT!

  54. Hippis

   Sista repliken av Jimmie säger allt !

  55. Alex Pers

   En fin a kassa sade steffo, för hans vänner kanske.

  56. Emil Andersson

   Framtidstro av en "schysst" A-kassa.... Herregud.

  57. AndAnd Andersson

   Att folk äns kollar på politiker som att dom vill folket det bästa, deras jobb är ATT LJUGA för oss/folket, har ni inte insett detta ännu så tycker jag synd om er

  58. Eva Schiffhauer

   Every SAGA ENDS !

  59. Laila Williams

   Vad har hänt egentligen. Våldsbrotten ökar varje dag. Bra Jimmie

  60. TeNe Thai

   denna jävla Röven,blir spyfördig av att se hans Krösamaja utseende,fyyy faaan

  61. TMLisborg

   Löfven är så förbannat självgod att hon intalar sig själv att det är tack vare honom och S som dessa individer har gripits. Han har inte ens vett att skämmas för vad han har gjort mot vårt land de senaste sju åren! Kokar i mig bara man ser eländet till människa!

  62. gumbit87

   hjälper inte ett skit att sätta gängen i fängelse för dom kommer bara ut igen och gör samma skit igen så bästa att göra är o utvisa på livstid med hot om att dom avrättas om dom återvänder hit

  63. ALONE - “Mikael Julin” Julle

   Jävla hyckleri av regeringen. När jag växte upp hade man inte hört talas om kriminlla falanger, terror m.m. Det är mitt underbara Sverige som aldrig kommer tillbaka.

  64. Klimatbluffen

   Stefan svammelman löven är dummare än ett skavsår.

  65. Ulf Olsson

   Kung STEFAN

  66. Ulf Olsson

   Tror att Jimmy behöver söka hjälp

  67. Svea Hedning

   SD 2022🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

  68. Bylent Veckollari

   Vi tackar Socialdemokraterna för ett bättre Sverige 🇸🇪 Stort tack till Stefan

  69. christer rohdin

   Gäng kriminaliteten har ökat i Sverige hela tiden, regeringen och polismyndighet gör inget som märks mot detta i samhället, det är en bedrövlig politik som bedrivs av regeringen gentemot svenska medborgare som vill kunna gå ute på kvällen utan att riskera att bli rånade och misshandlade av kriminella som har kommit till Sverige från utlandet. 👎👎🇸🇪

  70. det var bättre förr

   Lägg av med ordet "schysst" , vad är det för ord ?

  71. Mona Frost

   Man orkar inte lyssna på Löfvén. Han har samma tugg hela tiden, och ingenting händer för han har lovat islamister att skydda dem.

  72. visakh thomas

   Älskar dig SD .Santliga representanter för svenskar

  73. Lars Wiborgh

   Löfven! Vet du att du är den största lögnare,

  74. Mr Briggs

   Det kusligaste är att det gamla Centerpartiet, under Annie Lööfs ledning, tycker att det numera totalt havererade socialdemokratiska partiet, är den bästa lösningen, för att leda det gamla Svedala.Punkteringen är så total på många områden, att ett helt nytänkande behövs. Vi behöver även en reformering av public Service, så att SVT, vågar granska o kritisera makten.

  75. Wolfman62

   Statsministern är riktig pinsam. Samma ord sa han för 7 års sedan också. Vem kan lita på hans ord. Sen är det FBI och Europols förtjänst att man har gripit ett antal kriminella. Dom flesta gripna i Sverige är väl snart utsläppta i Löfvens samhälle.

  76. Devilsson 666

   vilken jävla tomte han är Löwen,man blir spyfärdig att höra han

  77. Alekseij87

   Bra Jimmie 🇸🇪🇸🇪🇸🇪👍🏻👍🏻

  78. Street machine

   Du är bäst Jimmie!

  79. purjo y

   Så klart Löfven var snabb att ta åt sig äran för andra länders polis arbete har gjort.

  80. Victor Fernández

   Löfven kan inte säga annat än lögner och floskler, eftersom Sverige har fört en islamiserings politik i över 30 år. Han fraktar flygplan för att hämta muslimer från Irak och Somalia bl a

  81. Kung Sverige

   Löfven har du innehåll i kraniet....??

  82. Adam Mourad

   Denne svetsare ljuger, utan skam i kroppen! Gud vilket förakt jag känner mot denne varelse!

  83. Kung Sverige

   25 korkar gör tummen ner..

  84. Stenssonx

   Det största misstaget regeringen någonsin gjort är att försöka lösa kriminaliteten. Fråga istället Polismyndigheten vad som behövs göras. Poliser vet, inte politiker.

  85. John Cee

   DEt måste kunna låna sig att jobba i sverige.

  86. Eva Blåklocka

   Spännande att övriga partier inte ens vågar ha öppna kommentarsfält:)

  87. Carola Elsiedotter

   Ja sverige behöver hjälp med allt😳 brandsläckning, c-19 patienter, ta fast buset🙁men jag tycker att vi behöver avlastning från migrationen också kan någon hjälpa till med det?

  88. David31567

   "höger konservativa "??? vad hände med "nazister" , "neo fascister " ....ohhh just det ja...Löfven har fattat att nu att kalla SD för glåpord inte går hem...

  89. Emanuelgamer 1313

   Stefan är bäst. Han är intressant. Jag har gillat honom ända sedan valfilmen 2018. Han var ju väldigt bra och intressant, samt hade han humor. Gillade också när han träffade tobbe och gänget i en annan del av Köping. Hoppas han gör det igen någon gång. Det var fint

  90. Emanuelgamer 1313

   Jag älskar alltid att lyssna på Stefan. Sanning eller ej, hans röst är trollbindande.

  91. Emanuelgamer 1313

   Hur kan ni ha så många prenumeranter och kommentarer? Stefan är bäst.

  92. SwedenMC

   Bra Jimmie 🥇

  93. Anders Ståhlbom

   Heja Jimmie, du är en vinnare!

  94. Yunus Emre

   Har alltid röstat på Åkesson. 💪😎

  95. Cecilia

   Jimmie ser mer hur samhället är idag. Än vad löfven gör han ser bara det han vill se.

  96. Edwin Eriksson 2

   SD är det bästa och enda rätta partiet i Sverige! AVSÄTT DENNA REGERING! NU!

  97. Lulu Parl

   Var beredd på valfusk från Stefans sida.

  98. Fredrik Radsby

   Vi har alltså individer som terroriserar bus & tåg på vissa linjer som tvingas ställas in? Personal o resenärer misshandlas? Samhällsbärande funktioner som civiliserade människor använder till skola, jobb, resa osv osv.. Rensa upp.. Dialog? Den tiden är över.. Av med silkens vantarna och angrip det som hotar vår samhällsstruktur..

  99. N/A

   En debatt? Det här är mer vem kan mobba den andra mest

  100. Chris

   Minimal insats av den svenska polisen...........