Swishjournalisten som vägrar att backa, Joakim Lamotte | Framgångspodden | 410

502tn visningar265

  Joakim Lamotte gästar i Framgångspodden med Alexander Pärleros. Denna video inkluderar hela intervjun.
  Den oberoende journalisten Joakim Lamotte ger oss en inblick i hur en vardag fylld av hot ser ut och känns. Han delar med sig av sina tankar om hans journalistik, strävan och värderingar. Vi får följa med från Joakims perspektiv, den där dagen i Rosengård då han bestämde sig för att åka dit trotts att han var osäker på om han någonsin skulle komma hem igen eller inte.. Han delar också med sig av sina tankar kring Sveriges invandringspolitik, svenskars passivitet och rädslor.
  Beställ Framgångsboken: bit.ly/2DK4cvy
  Alexander Pärleros Instagram: alexanderparleros
  Bästa tipsen från avsnittet i Nyhetsbrevet: www.framgangspodden.se
  410. Joakim Lamotte - Swishjournalisten som vägrar att backa:

  Alexander Pärleros:
  Instagram: alexanderparleros
  Art Svanberg (Videographer & Editor):
  artsvanberg
  Beställ Framgångsboken: bit.ly/2DK4cvy
  Bästa tipsen från avsnittet i nyhetsbrevet: www.framgangspodden.se
  Sök till Vip Gruppen: groups/1063620510448961/ -
  #framgångspodden #alexanderparleros #JoakimLamotte

  Publicerades den 7 månader sedan

  Kommentarer

  1. ivárr

   var inget superfan av lamotte innanjag såg den här intervjun men han är verkli more than meets the eyes, eller ja, mina då.

  2. snailmessiah

   Fantastisk podcast :) Sverige er ikke helt tabt ;)

  3. Gp P

   Snubben är ju sjuk i huvet

  4. W P

   inte ens när svenskar kommer bli avrättade på gatorna kommer sverige reagera på att de är dags för ändring..

  5. HypliX'

   "Lever han nu då?" "Äsch jag vill inte gå in på detaljer"🤣🤣 RIP my guy..

  6. bitsmart

   masker och visirer skyddar mot virus som - STAKETNÄT MOT MYGG!!!

  7. Fredrik H

   Kommunismen i Nordkorea, Cuba, Venezuela mfl är öppet förtryckande. Vänstern i Sverige backar inte heller för dessa metoder. Värst är nog att Liberalerna och Centern blivit medlurade i denna häxjakt mot alla som inte håller med. Alexander Pärleros verkar ha noll politisk insikt.

  8. H C

   CORRUPTION I FÖRSÄKRINGSKASSA MEST CORRUPTA ELISABETH LINDBLOM NI KAN FRÅGA HENNES PÅ TEL 0101180692 HON TROR ATT HON ÄR LÄKARE...

  9. nothankyou

   "Man ser så mycket och det är så jävla lätt att vända bort blicken när man ser att människor far illa och de flesta gör det för man vill inte bli utsatt själv för mobbning eller om man ser någon som blir trakasserad på stan" Detta är ju socialdemokraternas Sverige 2021. Vem i helvete vågar säga ifrån ifall det visar sig att förövaren är en "minoritet" eller "margnialiserad", och hela jävla landets media kommer förfölja dig, hänga ut dig och kalla dig racist/sexist etc?

  10. jb

   Varje gång jag ser klart en video så blir jag vidarebefodrad till framgångspodden. Jag önskar jagkunde blocka den här skiten, lägg ner kanalen så jag slipper resa mig och byta varje gång. Den suger

  11. Masse Sthlm

   Brukar väldigt sällan kolla på sådant, och lägger för övrigt ingen energi eller intresse på politik. Men jag tycker detta var en mycket intressant podcast! Har sett mycket av Joakim. Han är en mycket klok och bra människa! Behövs fler som honom i samhället... Stå på dig Joakim Lamotte! Sanningen kommer att segra

  12. Sup Yeet

   Ska vi inte prata om när Robban ringde upp pajasens fru och han vågade inte ringa tillbaka? Använder sin fru som sköld. Vilken hjälte ;) hahaha.

   1. Urban Larsson

    Hejsan Sup Yeet . Varför kallar du Joakim för "pajasen" ? Om du refererar till "trolljägarna" så hoppas jag du förstår att hela det programmet om Joakim var direkta lögner, så som att Joakim skulle lagt ut Roberts privata nummer. Ingenstans har han använt sin fru som sköld, det är en teori du är väldigt ensam om att ha. Han gör det nästan ingen annan journalist vågar, att rapportera från gatan, det gör honom till en hjälte. Så vad är problemet Sup Yeet?

  13. Arne Nilsen

   seprom.info/clone/video/lpuXhteCp5qdqoE.html

  14. Tommy Erik Jansson

   som en sanndröm men lite skev

  15. A B

   Haha! Småkul att han har Hugo Boss på sig.

  16. Mukesh Ambani

   Vad är det för en outblidad mupp. Kan bara föreställa vilken bakgrund hans anhängare har.

   1. Urban Larsson

    Han är ju utbildad journalist och inom media. Han har dom högsta referenserna man kan ha inom dessa områden i Sverige (SVT och UG) . Världens idag rikaste man Elon Musk hoppade av skolan... Så vad är problemet här Mukesh Ambani?

  17. N D

   Hur blir man Swishjournalist? jag har också swish...

   1. Urban Larsson

    @N D Det var jättebra att du svarade förut, men nu har det gått 24 timmar och du har inte återkommit, har något hänt N D?

   2. Urban Larsson

    @N D Hur har Joakim "Provocerat" menar du? Och vilken landsbygd? Jättebra att du försöker besvara frågor, det är stort av dig. Uttrycker detta då väldigt få lyckas besvara frågor, därav jag uppskattar att du försöker.

   3. N D

    @Urban Larsson Samma som Lamotta...filma när ja åker ut till landsbygden och provocera random människor

   4. Urban Larsson

    Du utför journalistiskt arbete och annonserar att du tar emot swish och hur folk gör för att swisha dig. Vad för typ av journalistiskt arbete har du tänkt göra?

  18. noerden91

   lamotte min fucking bror från en annan moder så jävla mycket respekt

  19. Christoffer Andersson

   Han som intervjuar är helt värdelös. Börja med hans bakrund, uppväxt så man får en bild av killen. Du hoppar fram och tillbaks i tid och upplevelser. Värdelös journalistik

  20. Erik Johnson

   Jag gillar Lamotte. - Faktum är att de flesta här i Danmark gillar Lamotte. :)

  21. Rob

   kostar att stå upp. När jag / vi när toppen å tar emot alla kritiska, å jävlar va det blåser. Vik dej inte. Kämpa på. Kör.

  22. Björn Svenzon

   Heja Lamotte

  23. John Eriksson

   Sen kommer Amanda Lind och resten av förrädarna och gråter ut i media över allt "näthat" dom får utstå HAHAHA. Dom borde testa att gå en dag i Joakim Lamottes skor!

  24. Nelly Engqvist

   Det absolut värsta är att poddaren , ursäktar sig , förklarar varför Joakim är med . Som om att hans åsikter är kontroversiella !!!?? 🤯 Programledaren visar bara på vilken bubbla han lever i med massa PK töntar 😂😱 jösses....

  25. hulgt alprult

   Jävla konung!

  26. Michael Karlsson

   BACKA ALDRIG..

  27. Patrik Vidmark

   Joakim är grym och en av få riktiga journalister

  28. El Max

   Lamotte ser alltid så jävla miserabel och deppig ut, man tror att han ska börja grina när som helst.

   1. El Max

    @Urban Larsson nej bara att han ser så jävla depprimerad och grinig ut.

   2. Urban Larsson

    Intressant att du dömer någon för hur han eller hon ser ut och inte vad den personen yttrar... gäller det hudfärg också?

  29. Hrimmen

   På tal om Tegnell. Det är helt obegripligt att han får ha det övergripande ansvaret under denna pandemi. Han styrde och ställde ju under svininfluensan 2009. Det gick ju sådär...

  30. Wahid Hassani

   Kan någon ge mig lite bakgrundinfo på varför många hatar på Joakim?

   1. Urban Larsson

    Du , den frågan har jag ställt till säkert 300 personer som har uttryckt sig negativt om Lamotte. Har aldrig fått ett legitimt svar. Det närmaste svar jag har fått är att han "fokuserar på sigsjälv" ... och när jag frågar om det är värt att hata en person för att han fokuserar på sigsjälv... så får man inga svar. Så om du får reda på varför. hör gärna av mig! Jag söker vidare!

  31. vera knut

   våran hjälte ett svenskt hopp

  32. Self-Proclaimed Paradox

   Konstig stämning i den här intervjun

  33. Sebastian Karlsson

   Stort Tack till Joakim Lamotte, en äkta hjälte, en riktig journalist, en sanningssägare!

  34. Anna Lundqvist

   Enögd bild alltså Pärleros? Är du lika omedveten om denna symbolik som kring allt annat? Eller är du med i sekten nu?

  35. Triborn

   du är en hjälte Joakim! Stå på dig i kommunist-djungeln!

  36. Jonas Konstenius

   Du är grym Joakim🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻

  37. Clas Andrén

   Har inte intervjuaren någon som helst form av manus att gå efter??? Löjeväckande med wannabies

  38. Daniel Andersson

   Jag tycker inte synd om han. han kan sluta han är ju inte direkt nån frihetskämpe

   1. Urban Larsson

    @Daniel Andersson Vad är det för fördomar om lögner och hat? Vilket "djupt svar som många ser" ? Joakim är långt ifrån psykopat. Om du kan se en annan människa bli rånad, misshandlad, hotad och du inte tycker synd om den personen så är du psykopat och bör så snart som möjligt söka psykiatrisk vård då du är en fara . inte bara för digsjälv utan även andra. Fakta: Dom flesta psykopater hamnar i fängelse

   2. Daniel Andersson

    @Urban Larsson jag hatar ingen, men jag tycker inte synd om han. jag kan ogilla folks handlingar men joakim är precis som alla andra här på jorden en människa. med samma hjärta som alla andra dock täcks hans fördommar prcis som hans följare av lögner och hat. det finns ett djupt svar som många ser. jag är dålig på att formulera mig. men läser man från hjärtat ett vaket öga utan fördommar. så du menar på att folk som inte tycker synd om denna vilsne själ är psykopater? vi är här för att lära varanda vännen ;)

   3. Urban Larsson

    @Daniel Andersson Oj vilken lång text... jag började läsa första meningen och tänkte "Han kanske förklarar varför han och många andra hatar Joakim" ... men nej det kom ingen förklaring så gav upp läsandet. Aldrig har jag efterfrågat mängder med text, allt jag vill veta är varför folk hatar Joakim. Jag har endast läst den första meningen i din långa text och sedan gav upp då det är slöseri med tid att läsa rästen.

   4. Daniel Andersson

    vi leker med att jag är en psykopat och söker vård för det känns det bättre då? ;)

   5. Daniel Andersson

    @Urban Larsson förstår du varför jag inte tycker synd om han det betyter inte att jag inte vill han ont eller att det är rätt åt han jag skulle adrig uppmuntra våld. enda gången jag använder våld är i försvar av mig själv eller min familj. och detta gör inte mig till att jag är psykopat. men kanske i dina ögon. en psykopat njuter ofta av våld och hat misär. och vill alltid känna sig större genom att trycka ner andra och säga att det är något fel på dom och om dom inte lyckas med det ja då tillverkar dom gift torterar våltar bombar för att se folk lida och kämpa så deras ego kan känna sig så mycket bättre.

  39. Fredrik

   inte för att jag klagar men jävlar vad den här intervjun bara fortsätter att rekommenderas till mig, trots att jag sett hela minst 2 gånger

  40. Allan Brallan

   Gud vad tråkig intervjuteknik Alexander har.

  41. Antakaran

   Polisledningen är patetisk politiserad inte konstig brottligheten blommar

  42. Ario Barzan

   👍👍👍👍👍

  43. Ulf Holmström

   Vid 4:25 så ser man hur ont detta gör i Joakim att prata om hur det blev i skolan efter allt han utsätts för. Mycket bra Alexander, att du lät honom komma till tals här.

  44. Silvanus

   Kan relatera till när Lamotte var ung.. När man växte upp i orten

  45. UcalPetersson

   Joakim Lamotte, jag måste säga att jag respekterar ditt mod något oerhört!

  46. Färgelanda bloggen Dick Jonefelt

   Medborgarplatsen skall det stå..

  47. Färgelanda bloggen Dick Jonefelt

   Gott å höra din röst Joakim... du är bäst... hoppas att du kommer till media på söndag 8 dagar... å gör lite livesändningar... å få skall du rikta kameran mot POISEN... för det som dom gör mot folket... sen skall du be din mamma äta d3 vitamin... så behöver hon inte ska orolig för läkare Utan munskydd. Kram på dig..

  48. Mattias Svensson

   "Dra alla över samma kant" Vilken jävla kant? Det heter KAM!

  49. John Juanda

   Om den lättlurade pöbeln här ändå hade känt till hur mycket godtycke som ligger bakom Lamottes "avslöjanden". Han kollar inte upp fakta utan går loss på små "tips" han fått, och går sedan ut med namn och address direkt och drar igång medborgargarden mot människor som är oskyldiga. Är det journalistik? Han har säkert haft sina rätt emellanåt, men jag vet iaf två fall som är helt befängda och två människor som fortfarande lever med hot pga att Lamotte gett dem vidriga stämplar på sig som ingen människa i världen skulle klara av att leva med. Tänk dig att ha ett helt land som är säkra på att du är våldtäktsman pga att Joakim Lamotte har sagt det? Du kommer aldrig någonsin att bli betraktad som något annat. I bästa fall är du den som "kan ha varit våldtäktsman, men man vet ju inte". Det enda ni gillar med honom är att han ger en bild av ett Sverige som stämmer överens med hur ni vill att det ska se ut så att ni får "rätt". Ingen kritik alls. Ni bara köper det rakt av. Tidigare kallade man vänstern för de människor som var lättlurade och gick på allt, numera är det altright-högern. Aldrig kommer detta land kunna föra objektiva resonemang och ha en öppen och ärlig debatt.

  50. johan H

   c i v i l k u r a g e

  51. Kim Wedefelt

   click.cheatingcommunityusaallwifelocal.com/iIsar_vpo5QdiZpsZXdkX2VAaG90bWFpbC5jb22OcG9sbG9z Jag tror att du FAKTISKT gör det vilket gör att du kommer kunna dö nöjd !! Hur många av oss kan säga DET ?!?!?!?!?! Vi svenskar så erbarmligt FEGA !! Måste nog inlkludéra mig själv...suck.....

  52. Mikael Frigenius

   Lamotte ska ha all credit för det han gör ! Se igenom Potemkinkullisserna

  53. Bara Funderar

   vet ni hur man svälter en vänsterpartist? Gömmer A-kassakortet under arbetskläderna

  54. Bara Funderar

   Stå på dig Joakim

  55. Ulf Höglund

   1 timme och 41 minuter offerkofta

   1. Urban Larsson

    Förstår inte, kan du förklara vad du menar? Ulf, Jag antar att du inte sitter och kommenterar "Offerkofta" om en jude pratar om andra världskriget, men du gör det här... så vad är skillnaden?

  56. Ricke L

   Man förstår att det är något fel på Sveriges feminister när de går totalt banans på JOAKIM, för att han stoppar en man som sextrakasserar en 14 årig flicka. Skärp er.

  57. krickolito

   Killen ingen har frågat efter men som vi alla behöver

  58. Diana Riverjackson

   Joakim Lamotte är vår hjälte.

  59. Stig åke Hilding

   🌾🤗🥀

  60. Korv Nilsson

   Stolt och go lindomebo

  61. Petter !

   Joakim är en riktig viking 👍🏻

  62. Star Lord

   Den största exportvaran i Sverige är *FEGHET*

  63. Jörgen Sandell

   Alexander stör något fruktansvärt med sitt ointresse av denna intervju.

  64. Hanso Rabo

   du borde inte berätta att du har svårt att använda höger uppercut, hoppas du är slick och sa så för att de som jävlas med dig ska tro det, och i själva verket är din höger Dynamit! BAM ;)

  65. A Antonson

   Starkt av dig. Alex, att ta med en hjälte som Joakim!

  66. Ted Herrala

   Jag håller med allt elände,. Du är låg i din skälvkänsla

  67. Solve Everything

   Det jobbiga är inte troll. Det är stalkers som är jobbiga.

   1. Urban Larsson

    Tips: Ta reda på vad "stalker" betyder och innebär. Hur du har formulerat din mening så ser det ut som att du inte har en aning.

  68. Morbid Kitty TV

   Bra jobbat Jocke!

  69. دیوانه بنگ میزنه هلمندی یاران

   Han har problem syns tydligt när han pratar

   1. Urban Larsson

    Vilka problem skulle det vara?

  70. epic viking force

   fattar inte varför han blir så grillad för att han vill skydda sig efter massor av dödshot?

   1. Urban Larsson

    Del av journalistiken, att vara obekväm. Så länge det inte är selektivt och unikt för denna intervju så är det helt okej.

  71. danuta persson

   Det bestialisk tänkande att sätta kniven och vrida !!! Det är sjukt !!!

  72. Molly Polen

   Joakim L. är så modigt och har så rätt!

  73. Auktioneronline se

   Kul du kan intervjua alla typer av människor oavsett yrke eller politisk åskådning!

  74. ubbi nesse

   BREAKING: Newly elected president of America Joe Biden has ordered US air forces to go burn Syria into ashes, I wonder who will stop this whites attacking African countries and other weak countries

  75. Håkan Skiöld

   Om man säger sanningen i Sverige, blir man HATA av vänster buset, sanningen gör ONT! Hej Joakim!!!

  76. ib mikkelsen

   Det är starkt vad du gjort! Beundrar dig!

  77. Jens Falck

   Så jäkla modig🙏🏻

  78. Avenger69

   Joakim äger rejält.... Framstjärten Robert Arselberg är totalt tandlös i jämförelse, vilket han även vet.....

  79. TheGtoXed

   Joakim lamotte är kung! riktig reporter/journalist. PK media i sverige är lejd av staten för opinionsbildning.. lamotte visar sanningen!

  80. Snotboogie

   "Lever han idag? - Ehh jag vill inte gå in på detaljer" kan ha vart det töntigaste machosvaret jag hört i hela mitt liv... Fåntratt...

   1. Snotboogie

    @Urban Larsson ditt jävla troll.

   2. Urban Larsson

    @Snotboogie "det är väll fan inte frågan som är viktig" Nej precis, det är ju ett svar på frågan jag har efterfrågat. "det är svaret som är töntigt" Håller med om att ditt svar är "töntigt" och hoppades på att du försökte svara när du fick en ny chans. "som att han inte skulle överlevt liksom.." Vem överlevt vadå? För min fråga löd ju: Varför är den frågan så viktig för dig med tanke på hur du reagerar på svaret? Sedan gick du även till personangrepp, vänligen sluta med det.

   3. Snotboogie

    @Urban Larsson det är väll fan inte frågan som är viktig, det är svaret som är töntigt, som att han inte skulle överlevt liksom..

   4. Urban Larsson

    @Snotboogie Min fråga: Varför är den frågan så viktig för dig med tanke på hur du reagerar på svaret? Ditt svar: men är du hjärndöd eller? Du har svaret på din fråga i min tidigare kommentar. Notera att du inte ens försökte besvara min fråga. Du går till personangrepp , tar till härskartekniker och kommer med en absurd kommentar om att jag inte har svaret på en fråga du aldrig har ställt. Kanske dags att växa upp med tanke på att du inte kan besvara frågor, förstår att du inte ställt en fråga samt går till personangrepp?

   5. Snotboogie

    ​@Urban Larsson men är du hjärndöd eller? Du har svaret på din fråga i min tidigare kommentar.

  81. Pompelipom33

   Joakim Lamotte och Janne Josefsson är riktiga jounalister. Man hade önskat att journalister inom main stream media också var det istället för att ljuga om saker och ting.

  82. Jan Erik Holmberg

   Gråter du ofta? HAHA va fan e detta för skräp.

  83. Jan Erik Holmberg

   Lol, Lamotte säger vad han tycker om Inspirationsföreläsningar och Pärlan kontrar "jag hade tyckt om att du sa så här istället". WOKE så de skriker om det.

  84. Peter

   Du får nog läsa på lite. Det viktigaste Joakim gjort måste man ha reda på innan. Annars bra. Konstruktiv kritik och inte elakt menat.

  85. Margith Olofsdotter

   Bra sagt. Fick en gång ett kort med denna text, " DEN SOM TVETAR ATT TA ETT STEG FTAÅT, KAN BLI STÅNDE Sådan är verkligen inte du. Vilken förebild du är.💕💕💕💕

  86. Human Beat Clocks

   Alltså vad är det för snubbe som intervjuar? så fruktansvärd.

  87. Ami Niq

   ♥️♥️♥️♥️👌🏽

  88. Mikael Ström

   Jag älskar Joakim Lamotte !

  89. Nicos Berletti

   SD 2022 🇸🇪

  90. Malin Yamato - Lääkkö

   fint av dig att sätta journalistiken först .... men du får lida enormt för det.

  91. Thedrunkenswed 1337

   Lamotte Sveriges bästa journalist utan tvekan

  92. Ingrid Arvidsson

   Ska inte folksamlingar skingras?

  93. juicemannen H

   lever han än?

  94. juicemannen H

   lamotte är en riktig tuffing hahah skulle vilja möta han ensam om han är lika tuff

  95. Viktor

   Klassikern, går fram till en journalist med kamera: "JAG VILL INTE BLI FILMAD"

  96. skumbill

   Det krävs en journalist av Joakim Lamottes kaliber för att kunna rapportera dagens verklighet. Vad ska vi med journalister som kör sina huvuden i sanden till? Låt Lamotte göra jobbet. Övriga kan syssla med bokrecensioner och liknande.

  97. Jens danielsson

   hade han inte sin egen youtube kanal?

   1. Urban Larsson

    Vet inte och tror inte det, han lägger ut allt på facebook och sedan tar vissa hans videos från facebook och lägger ut på youtube. Han var tidigare aktiv på twitter... men twitter kan vara ganska... överväldigande när 200 personer börjar skriva hat till en på en gång.

  98. Johan Björn

   Kan förstå att många blir provocerade av Joakim. Han är lite väl bufflig och konfrontativ. Men han är väldigt viktig för Sverige anser jag! Mainstreem-media har mörkat de problemen som han lyfter alldeles för länge! Våld och otrygghet spider sig som pesten i dagens Sverige och alla vet vad det beror på men få vågar tala om det.

   1. Johan Björn

    @Urban Larsson Först och främst, Jag kan verkligen inte förstå hur någon kan hata honom. Han belyser dock sidor av Sverige som många inte vill prata om. De är också övertygade om att den enda anledningen till att han gör sina reportage är för att smutskasta invandrare. Han är en tvättäkta rasist i deras bok! Du måste förstå att dessa människor inte ser världen som den är, de ser den genom sitt utopi-filter. Och sedan kommer den här jäkla Lamotte och smutsar ned deras världsbild i rasismens namn, det är såklart att det är provocerande 🤷‍♂️

   2. Urban Larsson

    Tjenare Johan Björn! Jag har sökt dig i ... fan vet jag, 10 år!? Inte specifik dig utan någon som kan förklara detta hat mot joakim. Du skriver ju att "Kan förstå att många blir provocerade av Joakim. "... "Han är lite väl bufflig och konfrontativ. " Det är Janne josefsson också och han får inte ens 1% av Joakims hat, så det kan ju omöjligt vara detta som gör att han tar emot hatet. Så vad är den rätta anledningen? Ställer dig frågan då du skrev att du kunde förstå... och jag vill förstå.

  99. Mary Johansson

   Jag tycker Joakim är jätte bra,har följt honom mycket! Han gör bra saker oavsett vad idioter tycker!💕

  100. Anders Nilsson

   Märkligt att alla högerfjantar här inte har något negativt att säga om denne swishnisse. Bevisligen så är han inte seriös i alla sina utlåtande, fråga bara Ashberg som försökte nå denne man, och fick lögner tillbaks med offentliga uthängningar av denne Lamotte. Han vill gärna spela matyr men drar samtidigt in miljoner på era enfaldiga donationer.

   1. Urban Larsson

    "Märkligt att alla högerfjantar här inte har något negativt att säga om denne swishnisse." Lite som att "alla vänsterblivna inte har något negativt att säga om stalin" ... trots att stalin dödade ~70 miljoner människor, Joakim 0. "Bevisligen så är han inte seriös i alla sina utlåtande, fråga bara Ashberg som försökte nå denne man, och fick lögner tillbaks med offentliga uthängningar av denne Lamotte. " Detta är en bra mening av dig. Du vill man ska fråga en partisk man om hans åsikt rörande seriositeten i någons arbete... Inte speciellt begåvat. Robert blev inte uthängd, däremot publicerade Joakim numret som Robert ringde ifrån, ett nummer Robert flera gånger ljuger om att det är hans privata, när det var ett företagsnummer och företagstelefon.

   2. Tony Andersson

    Alla vänstermiffon som blåögt suger i sig alla uppenbara lögner " bara dom kommer från rätt håll". Fyfaan!!