Henrik Jönsson är entreprenör, författare och samhällsdebattör. Ny Libertariansk videokrönika varje lördag klockan 0800!

Webbsite: www.henrikjonsson.com
Twitter: twitter.com/jonsson_henrik
Facebook: facebook.com/henrikjofficial
Instagram: instagram.com/henrikjonssn/

 • 30
 • 12 355 903

Kommentarer

 1. Johan Fredriksson

  Man blir ju mörkrädd, vad lever vi i för land...

 2. grbdnksg

  Ja, så gick det efter att skolan privatiserades och eleverna blev kunder på en marknad. Grattis, Henrik!

 3. pzyqux

  Tror att det samhälle som Jimmie åkesson och Jan Emmanuel förespråkar behöver tillit och en väldigt konservativ kultur (att människorna håller sig fast vid att göra sitt jobb innan de tar ut sin rätt) och att människor inte blir bortskämda. Om det funkar så funkar det väldigt bra, men den är känslig mot korruption, ändring i kulturen och fusk (att människor lurar systemet). Det är ett ekonomiskt system som funkar väl i en familj eller en stam. Människorna måste vara patriotiska och känna medmänsklighet till de andra i samhället. Henriks system tycker jag är mer realistiskt i det nuvarande samhället. Det är svårt att lita på sina medmänniskor när man bor i stora städer och inte känner varandra. Det är mer stabilt men det är inte bättre för varenda människa. Det försöker förhindra fusk och korruption mer än det försöker göra livet lättare för varje människa. Det förutsätter inte att människorna vill ha något med varandra att göra. Jag önskar att vi inte behövde ha det så men tyvärr kan vi inte lita på människor. Det alla kan hålla med om är att byråkratin och Stefan Löfven måste bort för att samhället inte ska haverera. Om Jan Emmanuel var partiledare för socialdemokraterna skulle de nog göra ett bättre jobb. Byt ut politikerna så att vi kan vara fria från korruptionen.

 4. Poiesh Soudagar

  Väldigt intressant!

 5. Jonas Finnhult

  Du gör en enorm samhällsgärning Henrik, tack för att du finns!!

 6. Kristoffer Sweden

  Delger gärna en smula passivt aggressivt av den gång jag själv drabbats av ett svek i svenska skolsystemet i form av A-F reformen (i vilken 5 kriterier i alla ämnen, skulle överstiga betyget C om man skulle kunna få något av betygen över C, vilket gör exempelvis att en elev som uppfyller kriterierna i Moderna Språk; A, A, A, A, D får ett D i betyg). (Iallafall enligt rådande tolkning på Katedralskolan i Lund) och som resultat fick uppleva 6 månaders tillgång till BIIX kvoten som jag tacksamt inte fick någon som helst användning för. Med resultat i att subjektiv bedömning från läraren var en regel och inte undantagen. Resultat: Lyckligt lottad att vi har fantastiska grannländer där man också kan bli läkare, och historier som HJ berättar bidrar med att minska min lust att återvända till Nordens kommande U-land, trots allemansrätt och fantastisk natur, känner jag att jag inte vill uppfostra barn i ett land som sviker dem. Det sagt tror jag herr statsminister är mer av en Ericsson-person än en Nokia-person. (A-F reformen skedde dock då Jan Björklund var Utbildningsminister, så dåliga beslut är inte begränsade till endera block, måste tilläggas. Men övervägande dåliga beslut har självfallet tagits av rådande makthavares parti).

 7. Sven Abborre

  Jan-Emanuel är en skön snubbe med vettiga och jordnära åsikter. Jag kan inte se "sossen" i honom. Henrik Jönsson är en av landets skarpaste samhällsdebattörer då han är otroligt påläst.

 8. vidar ulvstig

  tack Henrik,, som vanligt bäst,, föräldrar bör vara det bästa men det vill inte sossarna,, dom vill indoktrinera våra barn i Sosse/ DDR anda,, men klart, det har dom gjort sedan 50 talet,, och sen kan dom ingenting och vi får en menlös/outbildad befolkning ty 2050,,,,,som inte har en egen uppfattning längre,,,,

 9. t t

  Jag fattar inte hur du kan dra en 23 min lång video om dålig skola utan att nämna att det handlar om att ta distans från invandrare.

 10. Bassa the heling mind Cassa

  E de kris i allt som regeringen tar i vi behöver nytt system

 11. rolf johansen

  hvorfor minner svenske politiker om gamle DDR politiker?

 12. Gambantein Odal

  Herrejösses vilka stolpskott miljöpartister är. Tyvärr lockar de många ensamstående socionomer i storstädernaoch en del gamla rabiata kärringar på landsbygden... En vän till mig ifrån Värmland säger att Miljöpartiet kom in i riksdagen samtidigt som mentalvårdsreformen genomfördes. Tyvärr kan inte politiker ställas till ansvar för vad de ställer till med för då hade sekten med miljöpartister fått fängelse allihopa. Energipolitiken=samhällsdestruktiv, migrationspolitiken=samhällsdestruktiv, feminismen=samhällsdestruktiv, trafikpolitiken=samhällsdestruktiv, elcykelsubventioner=skadlig, biståndspolitiken=samhällsdestruktiv, kulturpolitiken=samhällsdestruktiv osv.

 13. Pham Nuwen

  Grundorsaken till samtliga problem som beskrivs i denna video är: Altruism.

 14. Eva Håård

  Ett mycket viktigt program tack

 15. MAgnus K

  Att påstå att politiken från 1937-1971 var ämnad att frambringa socialistiskt formade barn och ungdomar är direkt felaktigt. Den socialdemokratiska politiken blev skadlig först med den senare delen av Tage Erlanders maktperiod, och blev direkt toxisk med Palme. Barn på 40, 50 och 60-talet skolades inte i någon slags socialistisk skola. Detta är nonsens. Det går istället att skönja att barn från denna ålder kanske är de mest lyckosamma då de åtnjöt en utbildning som var bäst i världen utan direkta ideologiska element. Läs på Henrik!

 16. jim stenstrom

  Samhället rämnar mer och mer och fasaden utåt är det enda som betyder något.

 17. Tor Henriksson

  Borde läras ut i grundskolan i ställer för att indoktrinera dem i marxism

 18. Gambantein Odal

  Sverige är inte en demokrati längre utan en demokratur. Vi kommer inte att se att socialdemokraterna förlorar kommande val - de kommer dela ut så många medborgarskap, köpa så många röster mot riksdagsplatser och moskéer samt valfuska på alla upptänkliga sätt inkl. manipulera valresultaten att de kan sitta kvar. Det är nämligen så att om socialdemokraterna inte innehar regeringsmakten (eg den utnämnande makten) är Sverige en "fasciststat". Jag håller inget för omöjligt för denna "folkrörelse" i otakt med folket.

 19. Per Lund

  Byt namnet MP till GL

 20. Torbjörn Sjödin

  Naturskyddsverkets rapport. Kommunala vetot i fara och Tovatt vill böja upp armen på försvaret mm föreslås dig en genomlysning. Verkar ha tappat sin mission om skydd av naturen.

 21. Ola Lanz

  Mycket Bra ,tack Henrik.

 22. Robert Bielik

  Tack Henrik, det är ju uppenbart att denna socialistiska ideologi genomsyrar precis allt, eller iaf närmast allt. Om högern vinner 2022 ("om" pga att jag tror S kommer fuska i valet), hur ska man gå tillväga att komma tillrätta med detta? Kan tänka mig att skolverket är en av de första instanserna som måste "avsocialiseras"...

 23. Filip Persson

  Undrar om dom accepterar att jag flyttar till Ryssland och betalar ut min pension där. Det verkar mer logiskt där. 😊👍

 24. Stefan Carlsson

  trots det svenska skolsystemet.... ha ha ha oslagbart 😂😂😂

 25. Roger Gun

  Hon är bra! och snygg som F..!!!!!

 26. pqsnet

  Intressant plötslig insikt jag fick ang 22:30 de tvingande regelsystemen som tvingar in mångkultur i nybyggen. Undrar om det är därför så många eftertraktar gamla 1900-tals sekel byggen som ofta är bostadsrättsföreningar och som staten inte kan vara inne och kladda i... Dessutom är de mycket finare att bo i och vistas kring. Områdena är sällan förstörda med betong-arkitektur som Tors Torn.

 27. Anders Malmberg

  Hur blev jan rik och fick inflyttande nu igen? just ja hans hbv-hem som mjölka staten och har en hel del sköna anmälningar. Att du aktivt inkluderar han i ditt innehåll har jag uppriktigt svårt att begripa.

 28. Torbjörn Sjödin

  Önskar nå dig via mail. Mvh Torbjörn Sjödin [email protected]

 29. pqsnet

  Lögnen om PISA var känd redan i Jan 2018. SVT hintade i en artikel om det. Rubrik: "Svenska skolor deltar inte i Pisa-test om global kompetens" - Publicerad 31 Jan 2018." .... Det stör mig enormt att varken media eller debattörer tar upp detta. Att Sossarna har fört Svenska folket bakom ljuset med ytterligare en lögn i en fråga som stod i topp som viktigaste valfråga (skolan och invandring) inför valet 2018.

  1. pqsnet

   Artikeln från Dagens Arena som Henrik tog upp 12:14 "Konspirationsteorier stjäl fokus från PISA-framgång" Publicerad 10 Dec 2019 där man framgåller att "Det tycks som att samhällsklimatet inte klarar av att ta emot en nyhet som går emot den helt dominerande berättelsen, nämligen: 1. Det går åt helvete med Sverige 2. Det är invandrarnas fel"..... Den har inte åldrats särskilt bra.

 30. pzyqux

  Om inte skolan hade varit upptagen med att spy ut propaganda på mig, hade de haft tid att lära mig lite mer användbara saker. Nu menar jag inte att jag inte hade eget ansvar för mina betyg och mitt lärande, men ett återkommande tema ända sedan mellanstadiet var att vi inte hade tillräckligt med tid för att gå igenom hela läroplanen. Flera gånger blev lärare shockade över att den förra läraren inte hade lärt oss det som vi skulle ha lärt oss och fick gå igenom det som vi skulle ha lärt oss förra året, vilket gjorde att vi blev ännu mer försenade i läroplanen. Jag tror att sveriges elever skulle lära sig mycket mer om vi skalade bort politiska åsikter och lärde eleverna att skriva och räkna i första hand. Föräldrarna ska lära sina barn moral, inte skolan.

 31. Roland Jakobsson

  Att använda ordet konspirationsteori riktad mot sina motståndare är en enkel form av härskarteknik. Har man inget att säga i sakfrågan så använder man standardargument som inte tillför ett smack. Att man flyttade ansvaret från högskolevärlden var självfallet för att man enklare kan ministerstyra ett statligt verk. Jämför hur SÄPO blev direkt underställt regeringen.

 32. thanasisk

  English subs would be appreciated - thanks !

 33. Kent Gällstedt

  Den här regeringen måste ha Bagdad Bob som förebild

 34. Equi Pro

  Sossarna är lögnare... Henrik du måste komma ut på bredare front. Kanske göra en "fadäs" så får du prime time på tex Svenska nyheter. Ungefär som Riks fick nationell reklam där 😂👍

 35. Máttis

  1984....

 36. Tommy Larsson

  Klassiskt vänstergrepp. När resultatet av ens politik blir allt för synlig så gömmer man den och skapar symboliska problem som man påstår sig motarbeta. Allt för att flytta fokus från sina verkliga misslyckanden. Tro inte att svenska politiker inte gör allt för att behålla makten. Medborgarna skiter man i. Och vänstern är de värsta hycklarna.

 37. Alice

  Som tillägg kring många partiers antidemokratiska historia jobbade moderaterna på tidigt 1900-tal för att stoppa kvinnlig rösträtt. Många partier har en problematisk historia där V och SD utmärker sig som mest extrema. Förhoppningsvis ligger mer fokus i framtiden på partiers nuvarande politik.

 38. SerpentInside

  Forna kolonier borde göra sig av med allt kolonialt, alla järnvägar, datorer och elektricitet.

 39. Annetthe Backman

  Mycket bra genomgång av svensk skola Henrik.

 40. Liquid Snow

  Idiotlandet Sverige ...

 41. Johan Larsson

  Tidslinjen är lite skev. Expressen hade redan ett halvår tidigare en artikel om att Sverige stack ut ordentlig och plockade bort över 11% av eleverna, när OECD snittet var 4% och sverige tidigare enbart plockat bort 5%. Detta diskuterades grundligt överallt, bland annat på flashback, och när sommaren 2020 kom så visste alla redan att vi hade fuskat. Vilket gjorde att det blev oerhört komiskt när detta sedan klassades som fakenews på sociala medier. www.expressen.se/nyheter/11-procent-fick-inte-delta-i-pisa-kunde-inte-svenska/ www.flashback.org/t3099697

 42. Ante Venio

  Lögnare.

 43. Göran Tjärnlund

  Jag arbetade som kurator på en högstadieskola 1981-1988. Det som då var påfallande var att det fanns äldre, traditionella, lärare men också en grupp kommunister. En av lärarna satt i fullmäktige för kommunistpartiet. Dessa s.k. progressiva lärare hade inte kunskapsinhämtande som mål för sin undervisning. I flera fall fick jag, som kurator som kände de "besvärliga eleverna" tjänstgöra som ordningsvakt i dessa kommunist-ledda lektionerna. Hon vägrade t.o.m. rapportera elevers frånvaro från lektioner. Av de elever som hade denna välkända kommunist som klassföreståndare lyckade bara ett fåtal kvala in till gymnasiet.

 44. Robert Lundkvist

  C motsatte sig alltså granskningen och jag är inte det minsta förvånad.

 45. Grimbart K

  Grattis Sverige 🤣🇸🇪

 46. Tor Henriksson

  Om ett politiskt parti har som målsättning att de ska införa någon slags rättvisa, då är motorn och bränslet i deras politik orättvisor. S har hållit på i drygt 100 år och sagt sig vara rättvisornas profeter. Men vi harvar med i stort sett samma orättvisor idag, även om det är på en annan skala. Varje gång s tappar fart så hittar LO någon orättvisa (mycket noggrant selektivt utvald så att det inte slår bakut och som givetvis är någon annans fel, deras egna orättvisor trollar de bort). Detta sker med ett Schweitzerurs precision. (Jönsson, Henrik citat) Deras motiv för att skapa någon [rättvisa] har alltid utgått från ett politiskt egenintresse och makt. Det märks inte minst när de försöker flytta fram positionerna tills nästa val, DÅ blir allt så bra. Sedan när det är dags att leverera så kommer ett falskt dilemma argument fram som en räkning i posten. De rika har inte betalat lika mycket som medelsvensson (oavsett om de omsätter mycket mer pengar som alstrar mer skatter än jag klarar av på tioår) Om motorn i en rättvisepolitik är orättvisor så ligger det inte i deras intresse att skapa någon beständig rättvisa. De använder bara LO som menar att deras medlemmar lider av orättvisor, trots att det just är LO ska borga för rättvisor (på arbetsmarknaden). Nej, socialdemokraterna använder cirkelargument för att trolla med sina egna väljares röster. Sossarna använder "rätviseargument" för att söndra och härska. Det är dags för skattebetalarna att förstå socialdemokraterna politik nu, de har inlett en skattehöjare offensiv mot människor som tjänar mycket. LO har lagt upp strategin. Motiven med att höja skatterna för de "rika", är helt enkelt att skapa ett prejudikat för att kunna laborera fritt med medelinkomstagerans skatter, när det prejudikatet är klart så ger de sig åter på låginkomsttagarna med orden (pertuum cirkelargument) att, höginkomsttagare betalar inte tillräckligt. Retoriken är densamma sedan 40talet. Jag uppmuntrar er att inte försöka förstå detta. Utan att ni låter s rumstrera fritt och se till att vi håĺls fjättrade i 60 talets Marxism. Jag tror inte att ni förstår bättre. S börjar alltid sina maktövertagande på LOs order , genom att vurma (håna) för låginkomsttagarna, men det är bara ett sätt att stanna i regeringen. Motivet är inte att höja skatter för välbärgade, eller hjälpa lågimkomsttagare utan att få makt genom att spela ut dessa två kort mot varandra. De gjuter olja på vågorna. Man måste kunna hjälpa låginkomstagare på ett annat sätt mer etiskt riktigt än att indirekt skuldsätta andra. Deras argument är ologiskt. Rätt/orättvisor i politiken får inte användas som ett perpetuum mobile enbart för att S vill ha makten, för att de tjänar mycket pengar på det. Undertecknad är förtidspensionerad och lever på det

 47. sasquatch

  Hela Sverige har blivit ett ghetto med skällande gangster hundar

 48. Mösen Mösen

  Ingen av ministrarna har haft ett riktigt samhällsnyttigt jobb och därför är de helt värdelösa. För dessa är det viktigare med en titel, än att de kan sitt jobb, vilket tydligt visar sig.

 49. Erica Tångeberg

  Jag kommer från Dalarna (några mil från Borlänge) och tycker det är sorgligt hur Borlänge blivit (det har alltid varit ett kriminellt slumhål, men var ändå rena paradiset förr…)

 50. Samuel Tuvenlund

  Tror inte det var med i avsnittet men Fridolin var utbildningsminister när det skandaliserade PISA-provet 2018 skrevs. Har inte lyfts upp tillräckligt 😉

 51. ninjabunny

  I en demokrati ifrågasätter vi inte myndigheter!!!!!

 52. Anders Johansson

  Har alltid varit samhälls intresserad och även varit politiskt aktiv,men för några år sedan la ja av med det då ja blev så jävla förbannad på systemet att ja knappt kunde se ett nyhets program.All heder åt dig Henrik som orkar!!!!!

 53. Just a Swede !!

  Bra jobbat Henrik!

 54. Beefy Beings

  Jag fattar inte riktigt logiken bakom: "stoppa vinster i välfärden!". Går det inte vinster till privata företag när kommuner exempelvis köper in datorer från Asus? Vad ligger skillnaden mellan det och vinster i en privatskola?

 55. Mikael Bohman

  Tack Henrik. Skolproblemet i Sverige är så gammalt att sossarnas desinformation ofta fungerar. Och de borgerliga, inte minst Folkpartiet, har bidragit till demonteringen av kunskap genom årtiondena. För den som vill höra mer, lyssna på MEDPODDEN där jag intervjuar MED:s skolpolitiska talesperson Tristan Tempest om saken. Han är extremt väl insatt i frågan, både som lärare och kunnig i den svenska skolans sorgliga historia. Länk: www.medborgerligsamling.se/medpodden/

 56. Karl Mikael Larson

  Underbar video. Och djupt oroande. Våra barn, tre och fem år, står för dörren till denna bisarra värld. Hur tänker ni andra småbarnsföräldrar? Min fru vill flytta till bättre fungerande kommun.

  1. Gunilla Gunnman Näfver

   Enkelt! Välj närmaste skolan. Låt era barn växa upp där de själva kan ta sig till skolan och kompisar. Då kan de få bli självständiga och känna att de klarar sig själva. Jag tänker att det är ytterst få skolor som är så dåliga att man måste välja bort.

 57. Luminaty

  Helt sjukt hur mycket jag får reda på från denna kanal. Hoppas att denna kanal växer och växer. Det är viktigt med en källa som kritiskt kollar på vår regering.

 58. Johan Ottosson

  Det finns gott om forskning som säger att fritt skolval och marknadisering av skola bidrar till segregation i samhället. OECD har även varnat för detta. Efter att vi införde marknadisering/kommunalisering så har svenska skolans resultat gått ner, och segregationen ökat. Ändå lyfter du ingen problematik kring detta?

 59. K2 Superlative

  Socialism in a nutshell

 60. Alice

  Tycker att du gör intressanta videor Henrik men att i slutet sammanställa en komplicerad situation i antingen eller-ställningstaganden som benar ner videon i svart och vitt-påståenden skräddarsydda för att man ska välja en viss sida dummar ner videon ganska rejält. Det är den bilden dina tittare kommer att ta med sig av sina meningsmotståndare, vilket enligt mig inte främjar till respektfulla diskussioner eller erkännande av verklighetens komplexitet.

 61. MrLinder

  Det som gör att färre män söker sig till lärare är många , men den största rädslan är att bli avskedad för godtycklighet för att man säger ifrån en tjej sk #metoo. Påminner lite om min fd mattelärare då jag gick andra terminen i 7:an år 2002. Där hade han skrivit till en tjej på hemläxen "good, keep working babe!" , blev ett hus i helvete minns jag och det skapades ett krismöte. Tycker att om man är 25-år manlig lärare kan det vara bra att undvika sådana åsikter åt en som då var 13-år. Han fick givetvis vara kvar, men hade han gjort om det idag 2021 hade han fått sparken samma dag. Så poängen är att det är en annan generation och ny tid där det är svårt som manlig lärare att kunna få igenom något bra utan att bli stämplad för massa anklagelser utan belägg. Att man missbrukar sin ställning med godtyckliga bevis. Jag har alltid velat jobba som lärare men ju mer jag läser om hur skolorna fungerar idag och hur arbetsmiljön ser ut kommer jag aldrig någonsin vilja jobba som lärare, finns inget heder att hjärntvätta elever att tycka och pressa dem med information som inte ger något värde i det riktiga livet. Kan vara bra att just nu berätta för barn vad lyxfällan är och hur man skall undvika att bli skuldsatt som 20-åring på flera miljoner, istället är det viktigare att prata om genus och mänskliga rättigheter som är rätt givet med sunt förnuft att man skall respektera alla människor som de är, men det behövs in flera terminers undervisning för sådant. Långt inlägg, men jag förstår varför färre söker sig till lärare.

 62. Melinda

  Vad jör hon egentligen ? INGENTING, hon JUGER rakt ut , på våra skattepengar !!!

 63. VDE18

  Mycket god genomgång av en pinsam affär. Som i alla sammanhang inför progressiva svärmare de allomfattande storreformer de tänkt ut utan hänsyn till vekligheten, orsakar oförutsedda problem, och skyller sedan vagt på "kapitalet," "marknadskrafterna," "reaktionärer" eller "patriarkatet."

 64. göran gustafsson

  Svenska Socialdemokratin lever kvar i röksignalernas tid.

 65. Carola Elsiedotter

  Jo men röstar man på de som regerar idag får man mer av de problem som redan står oss långt upp i halsen🤢 Många ”gnäller” men röstar sen på sozzarna med anhang för det gjorde deras föräldrar och föräldrarna innan dem😐 Vad kan gå fel om man kliver ur trygghetsboxen en enda gång🤔 och röstar på ngt helt annorlunda👍🙏

 66. Helene Stiernstrand

  Ju mer det offentliga är i och petar i hur verksamheter drivs ju sämre blir det. Ett regelverk som bottenplatta och sedan får man ha förtroende för att verksamheterna drivs förnuftigt. Rejäla kontroller vid felaktigheter behövs dock och där brister det rejält avs byråkratin hos staten. Uppföljning och kontroll klarar man inte. Detaljpeteri ovanifrån är däremot mumma.

 67. H Oostra

  Vad S, VPK till en början och nu på senare tid tillsammans med MP har klarat av I Sverige klarade man inte under nästan 70 år i Sovjetunionen.

 68. Jesper Rasmussen

  Gillar att han påstår att han är oboroende 😂

 69. Kas Trull

  RrRrRiksRrRrevisionen!

 70. forstenius

  Och om ni har problem med reklam så ladda ned AdBlock, AdBlock+, Brave eller Dissenter.....

 71. Christopher Åhs

  Kan bara konstatera att politikers största vänner är TIDEN och GLÖMSKAN... Grymt bra jobb du gör med att sätta ihop händelser i SAMMA kontext!

 72. forstenius

  National Konservativa är väl inte den beskrivning som partiet själv valt?

 73. Anders Gullberg

  Samhällen är grundad på lagar stiftade av politiker. Lagar är inte bara politikerstyre, utan fungera också som påtvingelsen. Du och jag är påtvingad att följa efter politikernas vilja och krav från efter deras politiska åsikter och beslut. Social rättvisan fungera inte som det ska göra, eftersom lagar gynnar och hjälper även åt för brottslingar. Alla människor tänker för att genomföra olika handlingar och det gör även brottslingar. Under självaste handlingen måste man tänka.

 74. Linnea Svärd

  Tittar man i de etablerade mediernas och politikernas debatter så lyfts aldrig djupet på problemet fram utan endast enkla svar som socioekonomiska eller ojämställdhet. Det krävs att man sätter in intelligenta människor på statliga uppdrag för att lösa allt men å andra sidan så vill ju de mest intelligenta människorna aldrig jobba för staten, de öppnar ju allt som oftast upp sina egna verksamheter och gör sig oberoende av staten. Kvar blir då de övriga som ska ta hand om staten men som aldrig skulle kunna komma på hur problem ska lösas!

 75. Viper Racing

  Snälla gör en video om "En grön ny giv". Reformisterna pratar om att dom ska skapa en socialistisk utopi.

 76. Viper Racing

  Snälla gör en video om "En grön ny giv". Reformisterna pratar om att dom ska skapa en socialistisk utopi.

 77. Anders Gullberg

  The worse are those people in the Facebook are writing that Malmö are nice safe town city! When people are writing like that, they confuse happens and lying against the truth.

 78. Kcech Oxzar

  "All within the state, nothing outside the state, nothing against the state." - Sossarna om de var ärliga och talade klarspråk

 79. keffxx000r

  Fick en tillsägning, med aningen, kritisk, trött och irriterad underton, att vänta på resten, när jag räknade matematik lite för snabbt, tidigt i grundskolan. Det var ett av mina största intressen. Notera 'var'. :) Tack Henrik för ditt engagemang. För Sverige i tiden.

 80. Marcus Bonde

  Den dag miljöpartiet hamnar under riksdagsspärren i ett val ska jag dra ihop en hejdundrande fest och fira att Sverige äntligen är fritt från att styras av, åtminstone, den hopen av idioter! Skulle centern göra dem sällskap ut så vore det episkt!