Sverigedemokraternas officiella SEprom-kanal.

 • 30
 • 19 150 670

Kommentarer

 1. T Batong

  Blev inte Morgan skakig efter att Tobias drar upp brevet? Han kan ju knappt prata

 2. det var bättre förr

  Sluta använda ordet rasism för olikheter. Det är ju förlegat. Världen är ju inte homogen. Och kulturella skillnader finns, det förstår de flesta. Varför går ni politiker utanför vetenskapen ? Ni verkar vilja att världen ska se ut på ett ovetenskapligt sätt ! Är det så ? Någon sade att politiker ofta tror att man kan styra verkligheten mer än man kan. Så sant. Det blir lite brist på ödmjukhet inför vår världs storslagenhet någonstans. Man blir ledsen.

 3. Fredrik Radsby

  Svaret är föga förvånande.. A guilty politicans poor defens as they say..

 4. Sammy Astor

  Jonas Andersson är bra. Snälla folk vakna. Få era vänner, grannar, arbetskamrater och andra att vakna! För oss och för kommande generationers skull.

 5. Sammy Astor

  Usch för stefan löfven och socialdemokraterna. 👎👎👎👎😠😠😡😞👎👎

 6. Henrik Hansen

  Idiot forsvars minister

 7. Christer Skog

  Tack, sanning och åter sanning. Den sovande sosse regeringen förstår inte att ta åt sig och ta ansvar för det dom gjort mot svenska folket. Det är hemskt att se Sverige sjunka.

 8. Tord J

  Nä lägg ner politiken helt o hållet! Allt är bara så falskt!

 9. Tony Rönnqvist

  S-vamlet upphör aldrig...men snart ska S-traffas för sina lögner. 2022 är ett bra år för väljarnas vedergällning...att trycka ner S under 10% i valresultatet. Sverige är en snabbt döende välfärdsstat med en Vänsterliberal regering vars ledare ingår avtal med Muslimska brödraskapet där man byter politisk makt mot röster från Orten. S gör Allt för makten och pengarna och Nu har vi sett vad det leder till...vi behöver inte övertygas under ytterligare 4år.

 10. Tord J

  Vad har SD gjort då? Det är bara en massa snack...

 11. Broder Truck

  Jamen vafan!?Är karln då HELT utan argument, för just som alla säger så ÄR det ju så att S kan då inte egentligen i ärlighetens namn ta åt sig äran för senaste chatt krypto, tjosan, ja han är alltså HELT utan argument karln? Bra, då vet vi det, han startade med att nämna det och sen stängde jag av klippet, orkar inte lyssna på skitsnacket hans. (alltid samma tomma luft nonsens som kommer ur svetsarns mun).

 12. Broder Truck

  Det här börjar ju se ut som gjort med FLIT? Alltihopa, att sabotera landet med flit borde väl ändå innebära åtal, även för dom. Elbrist, vi ska inte behöva ha elbrist!

 13. Noname Atall

  Ni tar inte emot flyktingar för att ni är snälla. Ni gör det av andra skäl. Du, Märta Stenevi, roffar åt dig 1 704 000 kronor per år plus förmåner. Dina kolleger, advokater och andra roffar sig blinda på samma sätt. Majoriteten av er bor vitt. Varför det? Det är hyckleriet som sticker i ögonen på de flesta. Sluta ljuga. En sak till. Om man värnar miljön ska man göra allt i sin makt för att inte ta in folk som höjer sina klimatavtryck när de äntrar Sverige. Hur ska ni ha det? Ni kallar er ju trots allt Miljöpartiet.

 14. Hans Dellenborg

  Morgan Johansson: sluta omedelbart, skulle gagna Sverige!

 15. 333JJJ

  Socialism har nedmonterat Sverige och driver det mot stupet. Om svenska folket väljer denna pajas igen till statsminister då förtjänar svenskarna /sverige gå under. Vakna förfa... och visa kurage era råtter.

  1. Broder Truck

   Men sen OM man inte vinner ett val så kan man ju alltid få det att se ut som om man gjort det om du förstår vad jag menar, det är väl inte för otydligt sagt. Om vi spekulerar lite och känner dom sen tidigare liksom (S = lögnhalsar nu och med besked).

 16. Per Hedlund

  Det där lät inte bra Ygeman.

 17. Kauko Wettervid

  Det här är det trevligaste bodden, humoristiskt och seriöst.❤👍

 18. n n

  Ja Sveriges NUVARANDE statsminister bör ge Macron ett officielt tack. Och en massiv ursäkt till alla Svenska brottsoffer, och alla som har flytt Sverige eller inte vågat gå ut på natten eller blivit attackerade på tunnelbanan eller tvingade att bli utsatta för extremism. Och utvisning åt förbrytarna. Jag har talat med folk som säger att Jimmie har helt rätt, men fortfarande tror SD är rasister utan bevis överhuvudtaget och vägrar rösta för sitt land. Intressant att kommunister i Sverige hatar sitt land medans kommunister i världens mäktigaste land, Kina, är verkligen patriotiska och älskar sitt land. Varenda utländsk våldtäktsman blir utvisad därifrån utan diskussion om någon typ av rasism. 85k views här mot 4k på löfvens kanal säger ganska mycket om hoppet att Sverige kan få rättvisa. SD 2022!

  1. n n

   @Broder Truck Har du varit i Kina? Kina är mer som det forna Jugoslavien fast större. Socialistiskt men fritt, patriotiskt och säkert. Inte ett enda rosengård eller rinkeby. Som utlänning där har du inga problem (och jag vet efter erfarenhet) så länge du inte begår brott. Då blir det deportering direkt, ingen mjukispolis som i dagens Sverige. Politisk korrekthet i dagens Sverige känns däremot som riktig diktatur. Skulle föredra President Xi över Löfven utan tvekan.

  2. Broder Truck

   Kina är en diktatur punkt slut

 19. Christina Holgersson

  Diktaturen är här.. Så ede bara. Såg vi bara den 6 Juni på Gärdet. Sverige är förlorat. Ynkeman spelar på sista melodin".. Avgå!

 20. Joakim Nilsson

  Socialist"Demokraterna" har förstört vårt land. Amerikas foundling fathers sa att ett land borde ha en revolution vart 200 år. Det börjar så bli dags.

 21. Luxus

  Samma gamla mantran som vanligt. Och folk fortsätter att rösta på clownen, så klart.

 22. Stefan Lindstrom

  Oj vilken dräpare då Tobias tar fram brevet.

 23. oiuet souiu

  Mycket bra Jimmie. Så talar en ledare. Det är dags för en ny regering som kan och vill ta ansvar.

 24. David Hennichs

  herregud jimmie körde över honom med skördetröskan

 25. Salih Suleman

  Det e så klart Jimmie Åkesson ska för bättre Sverige om ni bara ge honom lite chens.

 26. Salih Suleman

  Jag håller med dig Jimmie inte jag heller litar på stafen För att jag har bott i sju år i sverige o aldrig haft nåt jobb .

 27. Mattias Wilhelmsson

  Dags att ta tag i hård handskarna låt polisen få göra sitt jobb och ta alla brottslingar som kostar samhället pengar. Skicka hem dem som inte sköter sig till sina hemländer så behöver inte vi skattebetalare betala för dem som gör en massa brott?

 28. Scott Warren

  Om USA inte hade attackerat Irak.. vi säger att dom hade attackerat Sverige.. Irak hade aldrig släppt in oss i sitt land om vi säger att vissa svenskar ville fly till Irak. Men om, vilket dom inte hade, men om.. vi hade aldrig fått gå på bidrag, och kriminella svenskar hade blivit utskickade allihopa.

 29. Tommy Johansson

  Ok varför vill inte Jimmy o SD leda en ny regering och kandidera på Statsministerposten. Istället för att låta moderaterna ta hand om den biten?

 30. Soinas Doyi

  Spelar ingen roll vad Löfven säger, för resultatet ser vi ju idag. Är detta allt han kan åstadkomma och är nöjd över det, så är det inte tillräckligt bra och han ska väck.

 31. Alex H

  However, this does not mean that the unexplained GPG measures discrimination through ‘unequal pay for equal work’. Indeed, SES data miss some important variables such as the total working experience, which, if taken into account, might change the unexplained gap. The unexplained GPG should rather be viewed as a ‘residual gap’ i.e. the part of the unadjusted GPG that remains after correcting for different characteristics of men and women in the labour market as observed in SES data.

 32. The.TrollGubbe

  "Har varit med och lett", lol, för att FBI såg att flest antal kriminella som använde deras app bor i Sverige ...

 33. Noname Atall

  Amanda Lind (MP) roffar åt sig 1 704 000 kronor per år PLUS förmåner. (2021)

 34. orcite

  Jag är riktigt glad att en diskussion kan föras.. äntligen

 35. Just a Swede

  Jimmie har ju rätt som vanligt. Men vad spelar det för roll när Sosse-Sverige dundrar fram...

 36. Kurt Manninen

  Islam hör inte hemma i Sverige. Sverige är ett Kristet land

 37. Carl Lindberg

  Rusta upp fler knäböjande poliser i sverige nej tacka vet jag den tjeckiska polisen som tränar man mot man

 38. Carl Lindberg

  Dödsskjutningar sker i sverige var och varann dag

 39. Carl Lindberg

  Det började med olof Palme som satte svergie i skiten

 40. Lång Skeppet

  Han kan ju inte sänka sig till Stefans löftens nivå om han redan är lägre.

 41. vbddfy euuyt

  Bra Jimmie !

 42. Andre Holmlund

  Nu kommer svenken å bli arg för att sen rösta på centern å S sista timmen på valet 2022.

 43. Lilljacob

  Hur kan man lyssna på Jimmy utan att fatta att han är Sveriges ända rätta ledare.

 44. sotuur aeei

  SD for life

 45. karlbertil jonsson

  Stefan löfven - "Vi ska knäcka nyrekryteringen, vi ska satsa på äldrevården"

 46. min vlogg

  Stefan löven sitter bara pengarna skull han kommer aldrig avgå om sossarna förlorar valet har han själv sagt

 47. Christer Öqvist

  Man är Man och kvinna är kvinna .

 48. sven svennis

  fan vad Morgan ljuger,, jag har läst utredningarna han hänvisar till, skäms men du är ju en inkompetent sosse.......

 49. Strayyhat

  Kan inte svara på enskilda fall , när det gäller terror brott i Sverige , så är det väl rimligt att en minister kan svara på frågor...... tydligen inte

 50. DJ PO

  Sålt hamnen till Turkiets Erdogan också. Varför? Sverige säljs ut, men varför och blir det bättre och vart tar pengarna vägen?

 51. Nina Lindström

  Så jävla trött på att betala skatt till det här samhället. Allt från kriminaliteten till hur man behandlar kriminella, till all skatt som stjäls av egna företagare för att betala folk som sitter hemma och inte gör ett skit. AVGÅ Stefan Löfven, du är ett skämt. Och just det, jag glömde corona-hanteringen. Orkar inte ens börja.

 52. Voor Videos

  det går ju inte ta in vad hon läser, låter inte som hon vet vad hon pratar om, dom kan lika gärna ha en robotröst som läser upp bokstäverna

 53. Voor Videos

  snacka om att läsa från pappret, vem fan lägger sin röst på henne

 54. Rin Okumera

  Corona

 55. Mr. Axe

  Hahahaha - nu är det dax för äldreomsorgen - skolan - sjukvården ? LÖFVEN har sagt detta i 7år - VAD HAR HÄNT ??? Jag fick 8:- mer i månaden när han säger att pensionen höjdes med 2000:- !!!! Är det inte dax att kicka denna lögnare ????

  1. sotuur aeei

   Hahah.... Ute om en vecka..

 56. BitterHatred

  Jävla skitsnack som vanligt ifrån sossarna

 57. matsswede

  Fan att dom aldrig kan svara på frågan !!

 58. gtoss chddy

  Bravo Jimmie

 59. bcvbb hyui

  Hon som vill isolera sd, har nu isolerat säg själv i mitten ,c,!!!!

 60. Moe

  Så, nån som är hypad för den nya Battlefield ?

 61. Dobby is Free

  democracy is fake and a scam.

 62. jesper gardell

  Helt fantastiskt tal. Tack Jimmie. Vi tror på er.

 63. Bassa the heling mind Cassa

  De e rätt Grattis Anni Lööv Stefan Lövens spränger sverge

  1. oiuet souiu

   Instämmer, utan undantag, i vad Du säger!

 64. Tony ak

  Hej Jimmy, jag är själv invandrare och röstar på dig, jag tycket att ni är det absolut bästa partiet, och att ni är Sveriges enda hopp 👍

 65. Mikael Bergström

  Helt rätt. Visserligen att ja själv ställt till de o är inte helt laglig. Men som samhället set ut idag så finns de ingen som helst moral eller samhörighet. Har aldrig någonsin röstat för jag har inte varit involverad i politik. Men när man ser utveckling baserat på. Ens uppväxt och ens liv så har de gått alldeles för långt. Vårat fina Sverige är nu en krigszon. Isolera vårat land från allt dåligt och bygg upp dehär nu. Jag hoppas verkligen att ni får chansen att styra upp vårt land. Ni har min röst!

 66. Jarmo Minkkinen

  Bara se till att valet blir Demokratiskt.Sist var de ju Diktator val.Så se till att vi får ett Demokratuskt val 2022.Dom som sitter idag ock styr Landet var ej Folkets val punkt...

 67. Karin Aronsson

  Va pratar ni om! Koldioxid måste vi ha för det är den gasen som gör att grödorna växer. Utan koldioxid skulle vi svälta. Problemet med koldioxid har YTTERST lite med att vi kör bensin- eller dieseldrivna fordon. Klimatförändringar handlar om cykler. Här i norra Sverige har vi haft både medelhavsklimat och istid och ingen körde bensindrivna fordon.

 68. Broder Truck

  Ja man kan ju som kanalägare i alla fall tycka sig ha rätt till en förklaring i alla fall, sen så kanske det blir t.o.m. något i stil med att "för att vi kände för det", eller nåt annat, vad vet jag. Resonemanget mitt kanske håller nu, kanske inte. Jag bara slänger ut det här i ord för det verkar rimligt just nu när jag skriver det i alla fall. Jag kanske har missat något ursäkta mig då!

 69. Broder Truck

  Exakt 24 stängdes ner godtyckligt ja, utan en förklaring för att dom förbehåller sig rätten att bla bla bla, och det innebär att dom gör som dom vill, hur som helst och utan att behöva förklara sig. Användarvillkor på deras villkor alltså och endast. Ska man gå till botten med vad som är rätt och riktigt så är det ju så att plattformen är deras och passar det inte så kan man dra, faktiskt. Är det gratis och dom tillhandahåller servicen då får man nog faktiskt acceptera att utan betalning, inget vidare bra användarvillkor. Jag avskyr godtycklig censur själv för det är just att anpassa sig, behöva rätta sig efter andras tycke utan att det tas hänsyn till vad man själv tycker. Men hemma hos mig bestämmer jag, hur är det hemma hos er andra?

 70. S J.

  Jimmie Rädda Sverige för Stefan har ingen aning om vad som händer i Sverige

 71. S J.

  Jimmie Rädda Sverige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sverige är ett paradis att arbeta på svart. Polska byggföretag arbetar och anställer människor från Ukraina inte rapportera och betala ingen skatt i Sverige. Kommer någon att vara intresserad av det. och svenska företag går i konkurs eftersom andra arbetar olagligt och för några kronor

 72. Stefan Lindstrom

  Mantra - upplevt det mantra fritt och därav skönt att lyssna på gott tankegodis med bra valda -ämnen som SVT och SR missar eller inte väljer ta upp.

 73. maurizio sant

  Det har de gjort hela tiden då välfärden montetas ner till skamvrån.

 74. pqsnet

  Apropå 55:44 att medie-etablisssemanget samt övriga politiska partier i konsensus smutskastat SD. Det största retoriska felet SD gör enligt mig är, att i varje intervju, varje debatt, varje situation man blivit uthängda, inte haft en lista på tidigare och dagsaktuella diton hos andra politiker, som media inte rapporterat likadant om och som man måste gå till alternativmedia för att hitta.

  1. pqsnet

   Jag vet att Åkessson har gjort detta några få gånger och på ett mycket bra retoriskt sätt. Då har han sagt något i stil med.. "Det är jättebra att ni belyser och bjuder in oss så att vi får en chans att reda ut detta, det hade ju såklart varit lika önskvärt om ni gjorde detsamma när andra partiers företrädare begår mins lika grova snedsteg..." Och sen nämnt några exempel.

  2. pqsnet

   Varför då? Kanske ni invänder... Då kan de ju bara anklaga er för whataboutism... Ja i korta perspektivet. Men i långa perspektivet så kommer SD respresentanter att peka på hur osakliga, ohederliga, aktivistiska och partiska medier och övriga partier är då SD har minst 2 liknande fall hos andra, för varje gång media tar upp ett fall hos SD.

 75. Line Tiilikainen

  Löfven börjar snacka om äldrevården mitt i allt. Herregud säger jag. Att folk röstar på Socialdemokraterna fortfarande med den mannen som ansiktet utåt är läskigt.

 76. Per Hedlund

  HU

 77. Monica Lund

  Ljug pinnochio Amanda Lind Ljug 🤢🤮

 78. Lars Wiborgh

  Regeringen! AVGÅ

 79. jamesbonde007

  Löfven yrar om "schysst sjukförsäkring" . . . som inte finns om man verkligen blir sjuk. Jag själv (diskbråck i tre månder) och de flesta av mina (svenska) bekanta har fått avslag från F-kassan trots att vissa hade tunga diagnoser och samtliga hade läkarintyg. Värsta exemplet var en bekant som fick sitt avslag mitt under cancerbehandlingen (hjärntumör). Misstänker starkt att Försäkringskassans "bedömningar" bygger på rent rasistiska grunder - dvs svenskt namn = avslag.